جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است، بیمه‌های پایه اقدام کنند

  • کد خبر: ۲۴۱۷۴۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است، بیمه‌های پایه اقدام کنند
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر به ضرورت ورود بیمه‌ها به حوزه توانبخشی هلال احمر اشاره کرد و گفت: پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است؛ از این رو ضرورت دارد بیمه‌های پایه در این خصوص ورود کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا دهقان با بیان اینکه توانبخشی هلال احمر در شرایط مطلوبی قرار دارد، افزود: هلال احمر بر اساس آمار ۸۲ درصد اندام‌های مصنوعی تحتاتی را تولید می‌کند که تامین‌کننده بخش گسترده‌ای از نیاز کشور است و اکنون درصدد بهینه‌سازی برنامه‌ها برای بهره‌مندی قشر آسیب‌پذیر و رفاه بیشتر است.

وی درباره افتتاح کلینیک سلیکونی پروتز، ویلچر سرویس، ADL و کلینیک روانشناسی هلال احمر در سال گذشته گفت: در این کلینیک برای افراد معلول که بخشی از اندام خود را از دست داده‌اند به منظور زیبایی و پوشش نقص، اندام فرد ساخته و جانمایی می‌شود؛ به طور مثال ساخت پروتز‌های سیلیکونی برای چشم بخشی از فعالیت این کلینیک محسوب می‌شود که کار بزرگ و بی‌نظیری است.

با اشاره وظایف جمعیت هلال احمر در قانون، اظهار داشت: هلال احمر بر اساس وظیفه قانونی خود همواره معین دولت در حوزه سلامت و بهداشت است و نمونه آن خدمات سلامت هلال احمر در زمان حج و اربعین در عربستان و عراق همچنین واکسیناسیون حجاج و در دوره کرونا می‌توان اشاره کرد.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هلال احمر ایران پیش از انقلاب دارای بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی داشت که بر اساس قانون به وزارت بهداشت منتقل کرد، اما این جمعیت پیش و پس از انقلاب در حوزه توانبخشی یکی از ارکان اصلی بوده است.

استفاده از ظرفیت خیران

دهقان، یکی از برنامه‌های پیش رو در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر را استفاده از ظرفیت خیران در این بخش عنوان کرد و گفت: اکنون نیز برخی از کلینیک‌های توانبخشی با کمک خیران و اسم آنها در حال فعالیت است؛ فرد خیر می‌بیند می‌تواند با کمک مالی درد و رنج بخش نیازمند را کاهش دهد.

وی موضوع اصلی در این بخش را ضرورت حمایت بیمه‌های پایه از پروتز‌ها دانست و افزود: هزینه‌های هلال احمر اصلا با قیمت‌های بخش خصوصی قابل مقایسه نیست و خیلی از آنها کمتر است، اما همچنان برای بخش آسیب‌پذیر جامعه زیاد است و آنها توانایی پرداخت ندارند؛ از اینرو باید بخش بیمه‌گر ورود و قسمتی از هزینه‌ها را تقبل کند.

کارشناسان بیمه سلامت در حال پیگیری روند بیمه شدن خدمات توانبخشی هستند

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تاکنون شرکت‌های بیمه‌ای در این حوزه ورود کرده‌اند، گفت: کارشناسان بیمه سلامت در حال پیگیری روند بیمه شدن خدمات توانبخشی هستند، اما بخش زیادی از افراد که اقشار آسیب پذیر نیز شامل می‌شدند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و هنوز این بیمه ورود نکرده است.

دهقان درباره مراکز درمانی خارج از کشور جمعیت هلال احمر گفت: مراکز درمانی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم کشور‌های مختلف، فرهنگ ایرانی و اسلامی را که مصداق بارز بشردوستی است به سایر ملل دنیا نشان می‌دهند. در حال حاضر این جمعیت دارای ۱۳ مرکز سلامت فعال در آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا است که شامل سطوح بیمارستان، پلی‌کلینیک‌های تخصصی و کلینیک‌های جنرال (درمانی، همودیالیز و توانبخشی) است.

وی افزود: این مراکز خودگردان هستند و هزینه اقدامات بشردوستانه آنان با دریافت مبلغ خدمات درمانی از بیماران فراهم می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->