شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

دل‌بستگی امام حسین (ع)

  • کد خبر: ۲۴۲۰۱۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵
دل‌بستگی امام حسین (ع)
یکی از درس‌ها و پیام‌های واقعه عاشورا بدون شک ارتباط با خدا و عبادت و در رأس آنها نماز است.

یکی از درس‌ها و پیام‌های واقعه عاشورا بدون شک ارتباط با خدا و عبادت و در رأس آنها نماز است. در این تابلوی جاویدان، امام سوم ما شیعیان، حضرت سیدالشهدا (ع)، به همه نشان داد که دل‌بستگی انسان به این عبادت و نماز چقدر باید باشد.

همچنین نشان داد که اهمیت این نماز در دین ما چقدر است و اهمیت نماز اول وقت چقدر است و ارزش آن با چه چیزی برابری می‌کند. پاسخ این است که ارزش اقامه نماز به اندازه جان نیک‌ترین نیکان است؛ اینکه چند نفر از یاران صدیق امام باید جان خود را فدا کنند تا این نماز اقامه شود.

همه ما در طول زندگی گاهی به فکر مرگ افتاده‌ایم و با خودمان فکر کرده‌ایم که مرگ در نظرمان چگونه است و اگر به ما نزدیک باشد، به چه کار‌هایی بیشتر فکر می‌کنیم. با بردن نام مرگ و یاد مرگ، واقعیت‌ها بیشتر به چشم ما می‌آید و غیرواقعی‌ها رنگ می‌بازد. دل‌بستگی‌های واقعی ما به یادمان می‌آید و آنچه در وجود ما ریشه ندارد، از خاطر می‌رود. در این میان خوب می‌فهمیم که خدا و عبادت او به‌راستی چقدر در زندگی ما پررنگ است.

یکی از اتفاق‌های پررنگ در ماجرای کربلا، رویداد شب عاشوراست؛ زمانی که برای همه همراهان امام‌حسین (ع) قطعی می‌شود که دیگر برگشتی در کار نیست. اینجا امام‌حسین (ع)، حضرت اباالفضل (ع) را می‌فرستند که یک شب از دشمن مهلت بگیرد. حسینی که هیچ دل‌بستگی به این دنیا ندارد، با دشمن مذاکره می‌کند و مهلت می‌گیرد؛ چراکه می‌خواهد یک شب بیشتر در این دنیا زندگی کند، اما برای چه؟ چه چیزی این‌قدر برای او جذابیت و ارزش دارد که این تقاضا را از دشمن خود می‌کند؟

نه‌تن‌ها حسین (ع) که تمام سپاهیان او آن شب منظره‌ای را خلق کردند که تا ابد پیش چشم همگان است؛ جایی که سپاه دشمن دیدند از بین جبهه مقابل صدای زمزمه می‌آید.

بعضی در حال رکوع و بعضی در حال سجودند و بعضی دست بر آسمان برده‌اند که در اینجا نوشته‌اند عده زیادی از سپاه دشمن با دیدن این صحنه منقلب می‌شوند و به امام‌حسین (ع) می‌پیوندند و این عبارت امام که در بیان دلیل این مهلت گرفتن بیان شده است، تا ابد پیش‌روی ماست که فرمود: «منِ حسین به نماز دل‌بسته هستم. به تلاوت کتاب خدا و تلاوت قرآن دل‌بسته هستم و دلم می‌خواهد شبی دیگر در این دنیا باشم و مزه شیرین آن را دوباره بچشم».

اما به‌راستی ما چقدر به او و یاران راستین او شباهت داریم؟ به چه مزه‌ای در این دنیا وابسته و دل‌بسته‌ایم؟ چقدر با عبادت انس داریم و چقدر صحبت کردن با خدا برای ما شیرین است؟

اگر می‌خواهیم از پیروان صادق امام‌حسین (ع) باشیم، باید پاسخ این سؤالات را بدهیم و سعی کنیم خودمان را به آن سبب اصلاح کنیم.

از خداوند بزرگ می‌خواهیم تعلقات دنیایی را از ما دور کند تا عبادت خودش، بیش از پیش برای ما جلوه کند و گناه را از ما دور کند که مناجات با خودش برای ما شیرین باشد تا بتوانیم شباهتی با امام‌حسین (ع) پیدا کنیم و با این شباهت، شفاعت حضرت شامل حال ما و خانواده ما بشود. ان‌شاءا...!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->