سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی هفته فیلم و عکس مشهد، فرصتی برای دیده‌شدن آثار | رویدادی برای تماشای تجربه‌های نخستین فیلم‌سازان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اکران مستند زرخاتون | روایتی از آخرین نسل بازمانده از زنان سوزن‌دوز بلوچ
سرخط خبرها

یاد استاد

  • کد خبر: ۲۴۲۹۷
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
یاد استاد
حسین ادیبیان از شاگردان استاد شریعتی
به‌دنبال نظر افرادی، چون سیدجمال‌الدین اسدآبادی، آیت‌ا... طالقانی و دیگران، موضوع بازگشت به قرآن مورد توجه بوده و یکی از افرادی که این ایده را دنبال کرده است، استاد شریعتی است. به خاطر دارم در دوران نوجوانی که به کانون نشر حقایق اسلامی می‌رفتم، استاد شریعتی شب‌های شنبه را تفسیر می‌گفتند و جلسه را با سوره‌های کوچک قرآن شروع می‌کردند و یک جزء قرآن را تفسیر می‌کردند که اکنون این تفسیر به نام «تفسیر نوین» منتشر شده است. از همان زمان، من به قرآن و تفسیر آن علاقه پیدا کردم، به‌طوری‌که پس از فوت استاد بزرگوار، دوستانی گردهم آمدیم و جلسات تفسیر قرآن را ادامه دادیم. در این جلسات، شاگردانِ استاد بنده را مأمور کردند که این مهم را دنبال کنم و اکنون بیش از ۳۰ سال است که آن را ادامه می‌دهیم و از تفاسیر مفسران قدیم و جدید از قرن چهارم، شیخ طوسی و شیخ طبرسی گرفته تا آیت‌ا... طالقانی، علامه طباطبایی و استاد شریعتی استفاده کرده‌ام. اکنون این تفاسیر را با نام «تفسیر هدی» متأثر از آیه «الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاس» آماده چاپ کرده‌ایم. ان‌شاءا... محققان این تفسیر را بررسی و اشکالات و کمبود‌های آن را برطرف کنند و سپس آن را به چاپ می‌رسانیم.
استاد شریعتی زمانی که در تهران بودند، در آپارتمان کوچکی در پشت حسینیه ارشاد سکونت داشتند. به یاد دارم زمانی که ما در تهران در محضر ایشان حاضر می‌شدیم، آقای دکتر مبشری، وزیر دادگستری دولت موقت و مترجم نهج‌البلاغه، خدمت ایشان می‌رسید، نسخه‌ها و نوشته‌هایش را برای تصحیح، تقدیم استاد می‌کرد و پس از آن به چاپ می‌رسانید. زمانی که استاد شریعتی در مشهد بودند، نیز تا آخرین لحظات خدمتشان شرفیاب می‌شدیم. آخرین خانه استاد در حوالی خیابان فرهاد بود و آنجا به حضورشان می‌رسیدیم. زمانی که از استاد سوالی می‌کردیم، به آیات قرآن استناد می‌کردند و بسیار هم به نهج‌البلاغه توجه داشتند. بیشتر بحث‌ها نیز درباره همین موضوعات بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->