چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

یبوست مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد| هر ۳۳ ثانیه یک نفر بر اثر بیماری قلبی جانش را از دست می‌دهد

  • کد خبر: ۲۴۶۴۶۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
یبوست مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد| هر ۳۳ ثانیه یک نفر بر اثر بیماری قلبی جانش را از دست می‌دهد
هر ۳۳ ثانیه یک نفر بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست می‌دهد و حال مشخص شده است که یبوست نیز به مشکلات قلبی دامن می‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیگار کشیدن، چاقی و استرس، همگی از علل شایع حوادث قلبی آسیب‌رسان هستند. با این حال، مطالعه‌ای که به تازگی منتشر شده است می‌گوید یک مقصر جدید باید به لیست خطراتی که می‌تواند به قلب ما آسیب بزند، اضافه شود و آن «یبوست» است.

برای رسیدن به این نتیجه، محققان دانشگاه موناش در استرالیا سوابق سلامت افراد را در زیست‌بانک بریتانیا که یک پایگاه داده وسیع از ۵۰۰ هزار شرکت‌کننده است که از سال ۲۰۰۶ نگهداری می‌شود، تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین از اطلاعاتی در مورد شرایط محیطی و شیوه زندگی افراد از جمله سطوح فعالیت آنها بهره بردند.

گفتنی است که تجزیه و تحلیل قبلی داده‌های زیست‌بانک بریتانیا تاکنون از چیز‌های زیادی پرده برداشته است که نشانگر‌های ژنتیکی احتمالی برای تنهایی و ارتباط بین نور زیاد در شب و افزایش خطر ابتلا به دیابت از جمله آنهاست.

تیم تحقیقاتی دانشگاه موناش برای این مطالعه خاص، سوابق سلامت ۴۰۸ هزار و ۳۵۴ شرکت کننده در زیست‌بانک بریتانیا را تجزیه و تحلیل کرد و متوجه شد که از میان آنها ۲۳ هزار و ۸۱۴ نفر از یبوست رنج می‌برند.

آنها سپس به بررسی عمیق‌تر این سوابق پرداختند و دریافتند که افراد مبتلا به این بیماری بیش از دو برابر بیشتر در معرض یک رویداد نامطلوب قلبی بزرگ (MACE) مانند حمله قلبی، سکته مغزی یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی هستند.

حتی نگران‌کننده‌تر اینکه این مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به یبوست که از فشار خون بالا نیز رنج می‌برند، در مقایسه با افرادی که فقط فشار خون بالا داشتند، ۳۴ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به حوادث قلبی هستند.

شیوع یبوست در جهان چقدر است؟

فرانسین مارکز نویسنده اصلی این مطالعه از دانشکده علوم زیستی دانشگاه موناش می‌گوید: پیامد‌های این مطالعه بسیار گسترده است. با توجه به اینکه یبوست حدود ۱۴ درصد از جمعیت جهان، به ویژه افراد مسن و زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، این یافته‌ها نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از جمعیت جهان ممکن است به دلیل سلامت روده خود در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی باشند.

این مطالعه همچنین از ارتباط ژنتیکی بین سلامت قلب و یبوست پرده برداشت.

لتیسیا کامارگو تاوارس نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: همبستگی ژنتیکی مثبتی بین یبوست و اشکال مختلف MACE شناسایی شد که نشان می‌دهد عوامل ژنتیکی مشترک ممکن است زمینه‌ساز هر دو شرایط باشند.

وی افزود: این کشف، راه‌های جدیدی را برای تحقیق در مورد مکانیسم‌های اساسی که سلامت روده و سلامت قلب را به هم مرتبط می‌کنند، باز می‌کند.

محققان اشاره می‌کنند که برای کشف پیوندی که انجام داده‌اند و شناسایی مکانیسم‌های بیولوژیکی درگیر باید کار بیشتری انجام شود. یکی از تئوری‌هایی که آنها روی آن کار می‌کنند، این است که افراد مبتلا به یبوست می‌توانند یک وضعیت نظری به نام «روده نشت‌کننده» داشته باشند که در آن نفوذپذیری روده‌ها افزایش می‌یابد و به سموم و باکتری‌ها اجازه می‌دهد وارد جریان خون شوند.

محققان می‌گویند صرف نظر از علت آن، یبوست در آینده باید به عنوان یک عامل خطر مرتبط و اثرگذار بر سلامت قلب در نظر گرفته شود.

این مطالعه در مجله Physiology-Heart and Circulatory Physiology منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->