وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌های مشهد اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۶۷۰۹
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌های مشهد اجرا می‌شود
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی: بنر‌هایی بر سر در نانوایی‌ها برای اطلاع مردم نصب خواهد شد تا از فواید استفاده از نان با آرد کامل مطلع شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ باتوجه‌به اینکه کیفیت نان تا حد زیادی با مسئله سلامت خانواده ارتباط مستقیم دارد، موضوع نظارت بر پخت نان و رتبه‌بندی نانوایی‌ها سال گذشته در قالب طرحی به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی پیشنهاد شد. در این طرح اهمیت کیفیت نان در راستای ارتقای وضعیت فعلی و کاهش اسراف، یکی از اهداف موردنظر است.

از جمله شاخص‌های مورد نظر در این طرح مناسب‌بودن شرایط بهداشتی نانوایی، استفاده از حرارت غیرمستقیم و بالابودن راندمان مصرف انرژی، استفاده از آرد کامل، کیفیت نان تولیدی، عدم کم‌فروشی وزن نان، میزان رضایتمندی مشتری، بالابودن راندمان تولید نان از آرد و گذراندن دوره‌های آموزشی توسط کارکنان نانوایی‌هاست. 

تدوین آیین‌نامه طرح رتبه‌بندی 

در همین راستا مدیرکل استاندارد خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا درباره روند پیگیری و اجرایی‌شدن این طرح گفت: موضوع را در کارگروه سامان‌دهی گندم، آرد و نان استان که در محل استانداری تشکیل می‌شود پیگیری کردیم. قرار شد در جلسات کارشناسی، همه دستگاه‌های اجرایی که به‌نوعی موضوع به آنها ارتباط دارد همراهی داشته باشند و کارشناسی‌های لازم را انجام بدهند و آیین‌نامه تدوین شود. 

محمد سجادی با بیان اینکه پیش‌نویس این طرح در اداره کل استاندارد تنظیم شده است، اظهار کرد: چندین جلسه کارشناسی هم برگزار شد که آخرین جلسه حدود یک ماه پیش بود و تقریبا بررسی بند‌های مختلف آیین‌نامه رتبه‌بندی به اتمام رسیده است و یک جلسه کارشناسی دیگر که برگزار کنیم، موارد تکمیل می‌شود و برای تصویب نهایی به کارگروه گندم، آرد و نان استان برای تصویب نهایی ارجاع داده خواهد شد که پس از آن اجرایی شود. در مجموع این مسئله به‌خوبی پیگیری شده است و امیدواریم به‌زودی به نتیجه نهایی برسد. 

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به مسئله مهم دیگری که استفاده از آرد کامل در نانوایی‌هاست، گفت: موضوع استفاده از آرد کامل نیز به‌طور جدی دنبال می‌شود که در نانوایی‌ها بتوانیم از آردی که کمتر سبوس آن گرفته شده است و ارزش غذایی بیشتری دارد استفاده شود. 

وی در ادامه افزود: استاندارد‌های این طرح به‌روزرسانی شده و در کارگروه گندم، نان و آرد استان تصویب شده است. به تعدادی از نانوایی‌ها آرد کامل داده می‌شود و بنر‌هایی بر سر در نانوایی‌ها برای اطلاع مردم نصب خواهد شد تا از فواید استفاده از نان با آرد کامل مطلع شوند. این موضوع که ترویج داده شود روند جایگزین‌شدن نان با آرد کامل به‌جای آردی که سبوس آن گرفته شده باشد، انجام خواهد شد. این‌کار یکی از کار‌های باارزشی است که در حوزه آرد و نان انجام می‌شود و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->