ما و یه عالمه کبوتر شعر رضوی، آینه‌ای از معارف امام‌رضا(ع) و فراتر از خاطرات زیارت وقتی «زیر سایه خورشید» پیام امام رضا (ع) را به جهان می‌برد تسریع در امر واردات خودرو جانبازان در دستور کار قرار گرفت برگزاری مراسم گرامیداشت شهید آیت‌الله رئیسی در ۱۱۰۰ مسجد استان خراسان رضوی طراحی کارت‌های اعتباری، ویژه زائران حج تمتع ۱۴۰۴ دعوت از قطر و عربستان برای همراهی در اربعین ۱۴۰۴ | چرایی انتخاب شعار «انا علی العهد» اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت | از پرواز پهپادها در آسمان پایتخت تا شهربازی ۱۵۰۰ متری ۱۵۵ عنوان کتاب رضوی به‌نشر در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود زندگی‌نامه شهدای کشتی‌گیر، روایت پهلوانی در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران لزوم بازتعریف روایت‌های دفاع مقدس به زبان نسل جدید اعزام ۵ مداح و ۳ سخنران برجسته کشوری به حج تمتع ۱۴۰۴ + اسامی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: به‌دنبال برنامه‌های نو برای پویایی هرچه بیشتر اربعین هستیم گفت‌وگو با شاعر و مداح قطعه معروف و محبوب«ای صفای قلب زارم» | این صدای ملائکه است + فیلم برگزاری نخستین جشن‌تکلیف نوجوانان کشور سوریه در حرم امام‌رضا(ع) اهدای مدال طلای جهانی عکاسی به موزه آستان قدس رضوی مرز میان خاک و افلاک
سرخط خبرها

راه‌اندازی موکب‌ دانش‌آموزی مدارس امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۷۵۷۸
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
راه‌اندازی موکب‌ دانش‌آموزی مدارس امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۳
مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی گفت: در دهه آخر ماه صفر، موکب‌های پذیرایی از زائران امام مهربانی‌ها با مشارکت دانش‌آموزان و کادر مدارس امام‌رضا(ع) برپا خواهد شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدصادق علی‌پرست در خصوص ویژه‌برنامه‌های دهه آخر صفر از سوی بنیاد فرهنگی رضوی اظهار کرد: برای سومین سال متوالی موکب دانش‌آموزی مدارس امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر در محل پیاده‌راه آیت‌الله واعظ‌طبسی برپا خواهد شد. 

علی‌پرست عنوان کرد: این موکب با بیش از ۱۰ غرفه با هدف کار فرهنگی و آماده‌سازی زائر برای زیارت در خدمت زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) خواهند بود.

وی افزود: حسینیه نوجوان، تئاتر عروسکی، تعزیه‌خوانی، نقاشی گروهی، کتیبه‌نویسی، رواق گفتگو و پذیرایی از زائران از جمله برنامه‌های موکب مدارس امام رضا(ع) است که تمامی فعالیت‌هایش توسط دانش‌آموزان انجام خواهد شد.

علی‌پرست به دیگر اقدامات مدارس تحت پوشش بنیاد فرهنگی رضوی در شهرستان‌های استان اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی اسکان و پذیرایی سه وعده غذایی روزانه با ظرفیت سه هزار زائر پیاده روستا‌ها و شهر‌های شمال خراسان در دبیرستان واحد چناران نیز صورت گرفته است. همچنین در مسیر فریمان به مشهدالرضا(ع)، ایستگاه صلواتی دانش‌آموزی از ۲۵ تا ۲۸ ماه صفر برپا خواهد شد.

وی از جمله ویژه‌برنامه‌های این ایام را حرکت دسته سوگواری دانش‌آموزی هم‌زمان با شب شهادت حضرت‌رضا(ع) از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی عنوان کرد که همراه با آیین سنتی و مداحی راهی حرم خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->