وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افشاگری عفو بین‌الملل درباره جنایت جنگی در غزه با بمب‌های آمریکایی

  • کد خبر: ۲۴۷۶۹۹
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
افشاگری عفو بین‌الملل درباره  جنایت جنگی در غزه با بمب‌های آمریکایی
سازمان عفو بین‌الملل در جدیدترین گزارش خود درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که حمله به اردوگاه آوارگان، مصداق بارز جنایت جنگی است و اسرائیل نمی‌تواند از زیر بار مسئولیت این حملات، شانه خالی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان عفو بین‌الملل امروز سه شنبه خواستار آغاز تحقیقاتی درباره کوتاهی ارتش رژیم صهیونیستی برای اتخاذ تدابیر لازم و حمایت از غیرنظامیان شد؛ غیر نظامیانی که حملاتی محل زندگی آنان در جنوب نوار غزه هدف حملات صهیونیست‌ها قرار گرفت.

این سازمان در یک تحقیق جدید تاکید کرد: ارتش اسرائیل در جریان حمله به اردوگاه السلام واقع در غرب رفح در ۲۶ می‌گذشته، اقدامات احتیاطی لازم را برای جلوگیری یا کاهش آسیب به غیرنظامیان در اردوگاه‌های آوارگان انجام نداده است.

این سازمان با انتشار گزارشی تصریح کرد، حادثه دوم نیز زمانی صورت گرفت که ارتش اسرائیل در ۲۸ ماه می، یک منطقه را در «المواصی» واقع در غرب شهر خان یونس بمباران کرد و در پی آن ده‌ها آواره غیرنظامی از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیدند.

اسرائیل با بمب‌های آمریکا مرتکب جنایت جنگی می‌شود

عفو بین الملل در ادامه گزارش داد، ارتش رژیم صهیونیستی در جریان حمله به اردوگاه السلام از بمب‌های هدایت شونده GBU-۳۹ استفاده کرده که بمب‌های ساخت آمریکا بوده و دارای ترکش‌های کُشنده‌ایاست. به همین حملات مذکور، باعث شهادت دست کم ۳۶ نفر از جمله شش کودک شد.

عفو بین الملل با بیان اینکه استفاده از این نوع سلاح در یک اردوگاه مملو از آوارگان، «نامناسب» است، تصریح کرد: در این حملات هیچ تفاوتی بین نظامی و غیرنظامی صورت نخواهد گرفت و باید این حمله را یک جنایت جنگی دانست.

به گفته این سازمان، نیرو‌های اسرائیل حملات به یک مقر در منطقه المواصی نیز حمله کردند. این حمله به منطقه‌ای صورت گرفت که ارتش اسرائیل آن را یک طبقه «انسانی» طبقه‌بندی کرد و در جریان آن ۲۳ غیرنظامی از جمله ۱۲ کودک و هفت زن به شهادت رسیدند.

سازمان عفو بین‌الملل خاطرنشان کرد: این حمله که در یک منطقه مملو از افراد غیرنظامی صورت گرفت که در اردوگاه و چادر زندگی می‌کردند به صورت بی هدف بوده و این حمله را نیز باید یک جنایت جنگی دانست.

عفو بین‌الملل تصریح کرد، ارتش رژیم صهیونیستی حضور نیرو‌های حماس در میان آوارگان را بهانه‌ای برای حملات خود قرار می‌دهد، ولی این مسئله باعث نمی‌شود که در این زمینه برای حمایت از غیرنظامیان هیچ مسئولیتی نپذیرد؛ زیرا حقوق بین‌الملل چنین حملاتی را که بین اهداف نظامی و غیرنظامی هیچ تفاوتی قائل نیست ممنوع می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->