پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید رئیس‌جمهور از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۹۴۷۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
بازدید رئیس‌جمهور از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) + فیلم
رئیس‌جمهور از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان با همراهی سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) سپاه بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان اقدامات و برنامه ها و دستاوردهای این مجموعه قرار گرفت.

 

رئیس جمهور در جریان این بازدید از فعالیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در بخش‌های دانش و پژوهش، صنعت، معدن، راه، راه‌آهن و مترو، راه و شهرسازی، آب و نیرو، بنادر و سازه‌های ساحلی، نفت، گاز و پتروشیمی، عملیات دریایی و فراساحلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و آبزی‌پروری (امنیت غذایی)، مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی و نیز فعالیت‌های زیربنایی برون‌مرزی دیدن کرد و با توضیحات کارشناسان و مسئولان بخش‌های مختلف از جزئیات پروژه‌ها و اقدامات در دست اجرای این مجموعه مطلع شد.

همچنین در مرکز فرماندهی و پایش این مجموعه با محل اجرای ۱۵ پروژه بزرگ زیربنایی به شکل مستقیم ارتباط ویدئویی برقرار شد و مسئولان و دست‌اندرکاران پروژه‌ها آخرین وضعیت آنها را تشریح کردند.

پالایشگاه مهر خلیج فارس، پروژه آبرسانی به زاهدان از دشت تهلاب، پروژه راه‌آهن چابهار به زاهدان، سکوی A۱۳  پارس جنوبی، پروژه‌های کشتی‌سازی و تاسیسات دریایی جزیره صدرا در بوشهر، فولاد بافت ۲، تونل انتقال آب کانی‌سیب، خط ۲ مترو تبریز، پالایشگاه NGL۳۲۰۰، پروژه آب ارس، سد نرماب، جاده جلفا-آق‌بند، مصلی امام خمینی تهران، پروژه فاضلاب اهواز و خط ۳ مترو مشهد ۱۵ پروژه از مجموع ۳۷۰ پروژه در دست اجرای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بودند که در این مراسم گزارشی از آخرین وضعیت آنها به رئیس جمهور ارائه شد.

قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) دارای ۷ هلدینگ است که متناظر با وزارتخانه‌های کشور در ۴۶ رشته تخصصی مشغول اجرای پروژه‌های زیربنایی، زیرساختی و عمرانی هستند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->