تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است
سرخط خبرها

جشن «مهر سینمای ایران» در استان‌ها برگزار می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۲۴۹۹۱۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
جشن «مهر سینمای ایران» در استان‌ها برگزار می‌شود + جزئیات
نخستین جلسه شورای هماهنگی سومین جشن «مهر سینمای ایران» در استان‌ها با حضور قادر آشنا دبیر این رویداد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قادر آشنا در ابتدای جلسه که به صورت برخط برگزار شد، گفت: سومین جشن ملی مهر سینمای ایران از ۲۱ شهریور (روز ملی سینمای ایران) تا ۱۰ مهرماه در سراسر کشور در همه استان‌ها برگزار می‌شود و جشن ملی مهر سینمای ایران نیز در روز ۱۲ مهر با حضور هنرمندان و دست اندرکاران سینمای سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به نهایی شدن زمان برگزاری جشن در استان‌ها تاکید کرد: در برگزاری جشن فقط تمرکز بر مرکز استان نباشد و از ظرفیت سایر شهرستان‌های استان نیز استفاده شود.

آشنا با اشاره به اینکه در استان‌ها رویداد سینمایی که همه افراد حوزه اعم از سینماداران، کارگردانان، بازیگران، آموزشگاه‌داران و یا تهیه‌کننده‌ها را دربربگیرد، نداشتیم، تاکید کرد: جشن مهر سینمای ایران همان‌طور که از نامش مشخص است جشنی برای نزدیک‌تر کردن هنرمندان به هم، دیده شدن فعالان صنفی، چون تدوین‌گر، عکاس و... که هیچ وقت دیده نشده‌اند و پشت صحنه بوده‌اند و دیگر عوامل است.

وی با تاکید بر اینکه این جشن، فرصتی است تا از پیشکسوتان سینما در استان‌ها تجلیل شود، افزود: مهر سینما رویدادی است برای تجلیل از مدیرانی که در عرصه سینما تلاش و کار کرده‌اند و استاندارانی که در این حوزه در زمینه‌هایی، چون فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و ساخت‌وساز‌های مربوط به حوزه سینما اقدامات موثری داشته‌اند.

دبیر سومین دوره جشن ملی مهر سینمای ایران گفت: تلاش ما این است که این جشن را باشکوه در سراسر کشور برگزار کنیم و همه افرادی که دیده نشده‌اند و یا کمتر دیده شده‌اند مورد تجلیل قرار گیرند.

آشنا تاکید کرد: باید به کمک مدیران استانی برنامه‌ریزی خوبی برای برگزار جشن صورت گیرد که خوشبختانه در این حوزه تمامی استان‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به حضور باشکوه هنرمندان در این رویداد اعم از ملی و استانی در دوره دوم آن، امید می‌رود امسال نیز شاهد حضور خوب هنرمندان در جشن ملی مهر سینمای ایران باشیم.

دبیر سومین دوره جشن ملی مهر سینمای ایران گفت: همه ما فرصت خوبی در اختیار داریم که با تلاش مضاعف زمینه مشارکت از جانب هنرمندان در سال جاری را رقم بزنیم.

سومین جشن مهر سینما از ۲۱ شهریور تا ۱۲ مهر ۱۴۰۳ به دبیری قادر آشنا در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->