آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست!
سرخط خبرها

عدم پذیرش مسافر در ۲ ایستگاه متروی تهران پنجشنبه و جمعه (۲۲ و ۲۳ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۴۵۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
عدم پذیرش مسافر در ۲ ایستگاه متروی تهران پنجشنبه و جمعه (۲۲ و ۲۳ شهریور ۱۴۰۳)
مدیر ارشد خط یک شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفت: با توجه به ادامه عملیات بهسازی بستر بالاستی خط یک مترو تهران، مسافرگیری حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا جوانمرد قصاب در روز‌های پنجشنبه ۲۲ و جمعه ۲۳ شهریور ماه انجام نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کامران آزادی عصر چهارشنبه به حفظ خدمات‌رسانی خط یک هم‌زمان با اجرای پروژه بهسازی و اهتمام به کمترین میزان تعطیلی ایستگاه‌ها به عنوان یکی از مهمترین پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود: تاکنون ۱۴۰۴ متر از عملیات بهسازی ۱۳ کیلومتر (مجموع رفت و برگشت) بستر بالاستی خط یک مترو تهران که به‌منظور افزایش ایمنی و حفظ کیفیت حرکت قطار‌ها انجام می‌شود، به پایان رسیده است.

وی تصریح کرد: با توجه به گذشت بیش از ۲ دهه از فعالیت خط یک مترو، اهمیت نوسازی بستر بالاستی بسیار حائز اهمیت است، زیرا در کنار ارتقای ایمنی می‌تواند تاثیر مثبتی بر سرعت حرکت قطار‌ها داشته باشد.

آزادی گفت: اکنون هر شب پس از پایان ساعت بهره‌برداری، عملیات بهسازی انجام می‌شود، اما با توجه به زمان کوتاهی که تا شروع ساعت خدمات‌رسانی مترو داریم، سرعت کار کاهش پیدا می‌کند.

آزادی با اشاره به مدت زمان کوتاهی که هر شب برای بهسازی وجود دارد، گفت: هر شب ۳۶ متر نوسازی خط انجام می‌شود، اما با ایجاد محدودیت حدفاصل ایستگاه‌های علی‌آباد و جوانمرد قصاب در روز‌های پنجشنبه ۲۲ و جمعه ۲۳ شهریور ماه، شرایطی فراهم می‌شود که روند کار بهسازی سرعت بیشتری بگیرد و همه تلاش ما این است که با حفظ کیفیت و ایمنی، این پروژه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان برسانیم.

مدیر ارشد خط یک شرکت بهره‌برداری مترو تهران ضمن قدردانی از صبر و همراهی مسافران در طول مدت زمان انجام این پروژه افزود: هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوسرانی برای تأمین ناوگان جایگزین و جابجایی مسافران در مسیر‌هایی که به علت بهسازی تعطیل می‌شوند، انجام شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->