ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد

  • کد خبر: ۲۵۱۳۶۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد
مسئول واحد طب سنتی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اهمیت تغذیه سالم و مقوی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نیک‌اختر، اظهار کرد: در آستانه آغاز سال تحصیلی باید به توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی و مکمل که برای سلامت و تقویت در یادگیری دانش‌آموزان بیان می‌شود بیش از پیش توجه نماییم و از والدین می‌خواهیم که مطابق با این توصیه‌ها برنامه‌های تغذیه‌ای فرزندان خود را بچینند و اجرا نمایند.

وی تصریح کرد: باید برای تهیه میان وعده دانش‌آموزان در مدرسه از قبل برنامه‌ریزی کنید، زیرا دانش‌آموزی که صبحانه و میان‌وعده مناسب نخورد در مدرسه بی‌حوصله، خسته و بی‌دقت است.

مسئول واحد طب سنتی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه انواع مغزیجات همچون فندق، پسته، بادام، گردو یا آجیل‌های شیرین مثل کشمش و مویز و یا نخودچی به عنوان خوراکی برای دانش‌آموزان مناسب است، خاطرنشان کرد: همچنین تأکید می‌شود که حتماً مقداری انجیر در خوراکی‌های دانش آموزان قرار داده شود، ضمن اینکه نارگیل رنده شده مخلوط با شکر هم انرژی زیادی به بچه‌ها می‌دهد و بسیاری از بیماری‌های آنها را درمان می‌کند. 

دکتر نیک‌اختر تأکید کرد: انواع ساندویچ‌ها مثل ساندویچ اُملت و نان و پنیر با سبزی یا گردو و یا مربا و یا ساندویچ‌هایی مثل همبرگر خانگی، پوره سیب زمینی و فلافل خانگی برای دانش‌آموزان مناسب است.

وی اضافه کرد: همچنین برخی از خوراکی‌ها همچون فرنی، شیربرنج و شله زرد برای بچه‌های لاغر و کم‌بنیه مناسب‌تر است، ضمن اینکه مصرف سمنو، سوپ، خوراک عدسی یا لوبیا هم به عنوان میان وعده خوب است.

وی با تاکید بر اینکه محتوا‌های آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان با محوریت طب ایرانی و مکمل آماده شده است، گفت: ما برنامه‌ریزی ویژه‌ای در این خصوص داشتیم، چرا که معتقدیم ارائه این آموزش‌ها در سنین کودکی از اثرپذیری بالایی برخوردار است و از بروز بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها در سنین جوانی، میانسالی و سالمندی جلوگیری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->