ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد

  • کد خبر: ۲۶۰۰۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد
با آغاز مهرماه و شروع سال تحصیلی جدید، زنگ شروع سال تحصیلی در کلاس درس "امید زندگی" در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صدا درآوردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر اظهار کرد: با توجه به تفاهم نامه‌ای که میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در سال‌های پیشین امضا شده بود، پیروی هماهنگی‌های صورت گرفته با رییس دانشگاه و مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی مانند سال‌های پیش (قبل از شیوع کرونا) کلاس درس، تجهیز و به بهره برداری رسید.

دکتر محمد رضا کشت مندی ضمن تشکر از حضور نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش استان در مراسم افتتاحیه کلاس امید زندگی، تصریح کرد: آموزش و تعلیم کودکانی که به علت بیماری در بیمارستان بستری هستند بسیار مهم است. با این اقدام می‌توان کمک بسزایی در ایجاد امید و انگیزه و روحیه کودکان دانش آموز ایجاد کرد تا بتوانند پس از بهبودی به کلاس درس و مدرسه بازگردند.

وی با بیان اینکه این مدرسه از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد و در ایام کرونا فعالیت آن متوقف شد افزود: در سال تحصیلی گذشته با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان و حضور معلم در کلاس درس، دبستان امید مجدداً به فعالیت خود ادامه داد و امروز نقطه عطفی در فعالیت این مدرسه با حضور نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش رقم خورد.

دکتر کشتمندی با اشاره به نوع فعالیت معلمان در این مدرسه گفت: معلمان در این طرح به دو شکل کار می‌کنند؛ تدریس بالای تخت دانش‌آموزانی که قادر به بلند شدن از روی تخت نیستند و در روش دیگر تمام دانش آموزان بیمار در پایه‌های مختلف مقطع ابتدایی در یک اتاق مشابه کلاس مدرسه جمع می‌شوند و معلم برای آنها تدریس می‌کند.

متخصص بیماری‌های اطفال افزود: با هماهنگی ایجاد شده معلم‌های پرتلاش، متعهد و دلسوز خانواده آموزش و پرورش حداقل سه روز در هفته در این مرکز به امور آموزشی کودکان دانش آموز بیمار می‌پردازند و با توجه به قول‌های مساعد و نویدبخش نماینده مدیرکل اموزش و پرورش مقرر شد ساعت‌های اموزشی به کودکان بیمار، جزو کلاس‌های درس محسوب و غیبت غیرموجه برای دانش اموز در زمان بیماری لحاظ نگردد.

گفتنی است سه گروه داوطلب سفیران لبخند، لبخند کودک و کودکان فرشته اند از گروه‌های پرتلاش این مرکز برای نشاندن لبخند بر لبان کودکان بیمار هستند که با ارائه برنامه‌ها و طرح‌های سازنده و هماهنگی‌های مستمر ثمربخش با واحد روابط عمومی در این مرکز فعالیت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->