تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد
سرخط خبرها

زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد

  • کد خبر: ۲۶۰۰۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد
با آغاز مهرماه و شروع سال تحصیلی جدید، زنگ شروع سال تحصیلی در کلاس درس "امید زندگی" در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صدا درآوردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر اظهار کرد: با توجه به تفاهم نامه‌ای که میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در سال‌های پیشین امضا شده بود، پیروی هماهنگی‌های صورت گرفته با رییس دانشگاه و مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی مانند سال‌های پیش (قبل از شیوع کرونا) کلاس درس، تجهیز و به بهره برداری رسید.

دکتر محمد رضا کشت مندی ضمن تشکر از حضور نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش استان در مراسم افتتاحیه کلاس امید زندگی، تصریح کرد: آموزش و تعلیم کودکانی که به علت بیماری در بیمارستان بستری هستند بسیار مهم است. با این اقدام می‌توان کمک بسزایی در ایجاد امید و انگیزه و روحیه کودکان دانش آموز ایجاد کرد تا بتوانند پس از بهبودی به کلاس درس و مدرسه بازگردند.

وی با بیان اینکه این مدرسه از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد و در ایام کرونا فعالیت آن متوقف شد افزود: در سال تحصیلی گذشته با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان و حضور معلم در کلاس درس، دبستان امید مجدداً به فعالیت خود ادامه داد و امروز نقطه عطفی در فعالیت این مدرسه با حضور نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش رقم خورد.

دکتر کشتمندی با اشاره به نوع فعالیت معلمان در این مدرسه گفت: معلمان در این طرح به دو شکل کار می‌کنند؛ تدریس بالای تخت دانش‌آموزانی که قادر به بلند شدن از روی تخت نیستند و در روش دیگر تمام دانش آموزان بیمار در پایه‌های مختلف مقطع ابتدایی در یک اتاق مشابه کلاس مدرسه جمع می‌شوند و معلم برای آنها تدریس می‌کند.

متخصص بیماری‌های اطفال افزود: با هماهنگی ایجاد شده معلم‌های پرتلاش، متعهد و دلسوز خانواده آموزش و پرورش حداقل سه روز در هفته در این مرکز به امور آموزشی کودکان دانش آموز بیمار می‌پردازند و با توجه به قول‌های مساعد و نویدبخش نماینده مدیرکل اموزش و پرورش مقرر شد ساعت‌های اموزشی به کودکان بیمار، جزو کلاس‌های درس محسوب و غیبت غیرموجه برای دانش اموز در زمان بیماری لحاظ نگردد.

گفتنی است سه گروه داوطلب سفیران لبخند، لبخند کودک و کودکان فرشته اند از گروه‌های پرتلاش این مرکز برای نشاندن لبخند بر لبان کودکان بیمار هستند که با ارائه برنامه‌ها و طرح‌های سازنده و هماهنگی‌های مستمر ثمربخش با واحد روابط عمومی در این مرکز فعالیت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->