گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

کمک معیشتی برای ۱۸.۶ میلیون خانوار واریز می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۲۲۹
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
کمک معیشتی برای ۱۸.۶ میلیون خانوار واریز می‌شود
ششمین مرحله از کمک معیشتی فردا شب دهم اردیبهشت به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۲۴ روز دهم اردیبهشت به روال ماه‌های گذشته زمان پرداخت مرحله دیگر از کمک‌های معیشتی است که به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.
براساس تازه‌ترین آماری که قمصریان -سخنگوی سازمان برنامه و بودجه- اعلام کرده است پرداخت کمک‌های معیشتی برای ۱۸ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۱۸۲ خانوار انجام خواهد شد.
مجموع اعتباری که برای پرداخت کمک معیشتی در ششمین مرحله نیاز است به ۲۵۳۶ میلیارد تومان می‌رسد که این منابع باید از محل اصلاح قیمت بنزین تامین شود.
برخلاف یارانه نقدی که مبلغ ثابتی برای هر نفر با ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان در هر ماه است، در کمک‌های معیشتی به تناسب افراد خانوار است؛ به‌گونه‌ای که برای خانوار‌های تک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان واریز انجام می‌شود.
از آبان ماه سال گذشته و با اصلاح قیمت بنزین، دولت تصمیم گرفت تا مابه‌التفاوت ایجاد شده را در قالب کمک‌های معیشتی و به صورت نقد بین حدود ۱۹ میلیون خانوار که نزدیک به ۶۰ میلیون نفر پیش‌بینی شده بود توزیع کند.
در مرحله اول برای حدود ۱۷.۷ میلیون خانوار پرداخت کمک معیشتی انجام شد و در ادامه افرادی که کمک معیشتی دریافت نکرده و خود را محق گرفتن آن می‌دانستند، می‌توانستند طی فرایندی اعلام نیاز کنند که آمار نشان می‌دهد با بررسی درخواست‌ها به تعداد مشمولان افزوده شده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->