نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

درخواست اشد مجازات در سومین محاکمه علنی نجفی

  • کد خبر: ۲۵۷۲۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰
درخواست اشد مجازات در سومین محاکمه علنی نجفی
رسیدگی به پرونده محمدعلی نجفی امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در دادگاه کیفری یک به صورت علنی به ریاست قاضی متین راسخ برگزار شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، امروز سومین دوره رسیدگی به پرونده محمدعلی نجفی، شهردار اسبق تهران، در دادگاه کیفری یک استان تهران کلید خورد.

پس از نقض رأی دادگاه محمدعلی نجفی به جرم قتل عمد همسر خود میترا استاد توسط دیوان عالی کشور پرونده او به شعبه هم عرض دادگاه کیفری یک ارجاع شد که ساعت ۹ صبح امروزیکشنبه چهاردهم اردیبهشت رسیدگی به آن آغاز شد.

رسیدگی به سومین دور از پرونده محمدعلی نجفی در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی متین راسخ به صورت علنی برگزار شد.

سومین جلسه رسیدگی به پرونده محمد علی نجفی در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان یک تهران (شعبه هم عرض) بعد از نقص دیوان عالی کشور در ساعت حدود ۹:۳۰ دقیقه امروز -یکشنبه- برگزار شد.

ابتدای جلسه قاضی متین راسخ، رئیس دادگاه، گفت: ۲ جلسه قبل در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران در تاریخ ۵ مرداد سال قبل بر حکم قصاص نقص گرفته شد و اعتراضاتی از سوی دادستان و وکلای محمد علی نجفی صورت گرفت که پرونده به شعبه ۴۸ دیوان عالی کشور ارجاع شد.

پس از جلسه اول اولیای دم اعلام رضایت کردند و با توجه به ایراداتی که در پرونده موجود بود، پرونده بار دیگر به شعبه ۹ دادگاه کیفری ارجاع شد و جلسه رسیدگی دوباره در تاریخ ۹ آذر ماه برگزار شد و محمد علی نجفی، شهردار اسبق تهران، به دلیل قتل میترا استاد به ۶ سال و ۶ ماه حبس تعزیری و به دلیل حمل و استفاده از سلاح به ۱۵ سال زندان و درخصوص ایراد و ضرب و جرح غیرمنتهی به قتل نیز برائت گرفته شد.

این حکم صادر شده در شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور ارجاع شد و نقایصی در این پرونده گرفته شد که پرونده به شعبه هم‌عرض، شعبه ۱۰ دادگاه یک کیفری استان تهران ارسال شد.

سپس نماینده دادستان با تأکید بر اینکه محمد علی نجفی در زمان قتل تحت تأثیر مواد روان‌گردان و مشروبات الکلی نبوده است، کیفرخواست پرونده را قرائت کرد و گفت محمد علی نجفی، شهردار اسبق تهران، به اتهامات الف) مباشرت در قتل عمدی با سلاح گرم و نیمه خودکار خانم میترا استاد – ب) حمل و استفاده از سلاح – ج) بزه شلیک به کف دست چپ مقتوله متهم شناخته شده است که از دادگاه علاوه بر اشد مجازات، مجازات تکمیلی را خواستار هستیم.

پیش از محاکمه حمیدرضا گودرزی، وکیل مدافع محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران، گفته بود: شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور رأی محکومیت موکلم را نقض کرده و پرونده به شعبه هم‌عرض ارسال شده است.

این وکیل دادگستری معتقد است: زمانی که دیوان عالی رأی را نقض می‌کند و پرونده را به شعبه هم‌عرض می‌فرستند یعنی از نظر ماهیتی رأی صادره را قبول ندارد؛ به عبارتی معنایش این است که قتل را شبه عمد دانسته است و در این صورت مجازات سبک، پرداخت دیه و حبس یک تا سه سال در انتظار موکلم است که در صورت رضایت شاکی، نسبت به آن هم تخفیفات لازم اعمال خواهد شد.

میترا استاد، همسر دوم محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران، ۷ خردادماه سال ۹۸ با شلیک گلوله به قتل رسید و عصر همان روز نجفی به قتل همسرش اعتراف و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد. طبق کیفرخواست صادره اتهامات نجفی، قتل عمد خانم میترا استاد، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح (غیر فوتی) است.

منبع: ایران آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->