گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد
سرخط خبرها

روحانی: در شرایط تحریم و شیوع کرونا راهی جز تولید نداریم

  • کد خبر: ۲۶۱۵۰
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
روحانی: در شرایط تحریم و شیوع کرونا راهی جز تولید نداریم
رئیس جمهور گفت: تحرک در بازار بورس به عرضه سهام جدید در آن بستگی دارد؛ بورس وقتی زنده است که سهام نو در آن عرضه شود.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی مس ایران که به‌شکل ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: امروز روز بسیار خوبی برای همه ما بود به علت چهار افتتاح بزرگی که در استان کرمان داشتیم در بخش مس در فلزات ما در کنار فولاد، مس آلومینیوم در رتبه‌های مهم در کشور هستند که هم نیاز‌های داخلی ما را تأمین می‌کنند و هم موجب صادرات می‌شوند.

رئیس‌جمهور افزود: آقای استاندار آمار خیلی خوبی دادند و گفتند در سال قبل ۲۶ هزار میلیارد طرح در بخش معادن و صنایع معدنی افتتاح شد و نوید وی این بود که تا پایان سال حدود ۳۰ هزار طرح افتتاح خواهد شد و این به آن معنا است که افتتاح‌های فراوان دیگری تا پایان سال در استان کرمان پیش روی ما است.

روحانی ادامه داد: این افتتاح‌ها پاسخ قاطعی است که همه کارگران و مدیران و مسئولان ما به استکبار جهانی می‌دهند که به‌رغم فشار‌های تحریم، ما طرح‌ها را پیش می‌بریم و تکمیل می‌کنیم و برای جوانان اشتغال درست کرده و تولیدات را صادر می‌کنیم.

رئیس جمهوری با بیان نکاتی افزود: آقای استاندار همچنین خبر خوشی در بخش کشاورزی دادند. در برخی محصولات مثل پسته و خرما استان کرمان بیشترین تولید را در کشور داشته است. در بخش جنوب کرمان گله داشتند که محصول فراوانی به بار نشسته و به دلیل بیماری کرونا باید برای آن چاره‌اندیشی کنیم که این محصولات و کشاورزان به قیمت که برای آن‌ها به صرفه باشد؛ این موضوع را به وزیر کشاورزی خواهم گفت و در دولت پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: اینکه یک استان سرزنده در بخش‌های مختلف هم تولیدکننده و هم صادر کننده و استانی پر افتخار با سرداران بزرگ و شخصیت‌های والامقامی است که از کشور و مردم ما محافظت کردند و نمونه بسیار والای آن شهید سپهبد قاسم سلیمانی است و دیدیدم که چه افتخار بزرگی برای ما، مسلمانان و منطقه آفرید، خداوند روح او را در جوار روح امام مجتبی(ع) در این ایام قرار دهد.

روحانی افزود: همچنین مسئله آب را حتما دنبال و با وزیر نیرو این موضوع را می‌کنیم هم برای تخصیص آب مدنظر شما و هم برای اینکه هر چه زودتر این آب از منطقه جنوب به استان کرمان برسد و می‌دانیم که برای صنعت و کشاورزی این استان یکی از نیازمندی‌های اصلی است.

برای پیشبرد کار‌ها و تأمین نیازمندی‌ها در شرایط تحریم و کرونا راهی جز تولید نداریم.

روحانی تأکید کرد: در سال جهش تولید شاهد حرکت بیشتر و سریع‌تری در تولید نسبت به سال‌های گذشته باشیم. اینکه رهبری امسال بیشتر بر مسئله تولید تأکید کردند این است که در شرایط تحریم و کرونا برای پیش رفتن کار‌ها و تأمین نیازمندی‌های مردم راهی جز تولید نداریم و باید تولید را گسترش دهیم. هم برای تولید و صادارت و هم اشتغال که بسیار برای ما مهم است.

وی خاطرنشان کرد: معدن یکی از سرمایه‌های در اختیار دولت است که باید بهره‌برداری شود. اگرچه بهره‌برداری‌ها آسان است، چون مجوز برای معادن شن و ماسه یا آهک، گچ که پیچیدگی زیادی ندارد و بخش خصوصی می‌تواند به خوبی آن را اداره و محصول آن را در اختیار مردم قرار دهد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->