اطلاعیه اتحادیه نانوایان مشهد درباره احتمال افزایش قیمت نان خراسان‌ رضوی به دنبال دریافت اختیارات ارزی از وزارت صمت است معامله ۶ کیلوگرم شمش طلا در حراج امروز (۶ خرداد ۱۴۰۴) تاکنون نرخ‌نامه جدیدی برای نانوایان با آرد نوع ۱ و ۲ در کشور صادر نشده است| اعلام نرخ‌نامه جدید نان، به‌زودی آیا زمان واریز باقی‌مانده سود سهام عدالت مشخص شد؟ توزیع ۳۰ هزار تن نهاده دامی در خراسان رضوی | ذخایر کافی است و مشکل تأمین وجود ندارد تکرار تجربه تلخ مسکن مهر در کمین مسکن ملی است؟ لیست قیمت جدید محصولات سایپا ویژه خرداد اعلام شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) + جدول ویدئو | مشکل سوخت و بیمه رانندگان به‌زودی برطرف می‌شود بررسی قیمت خودرو (۶ خرداد ۱۴۰۴) | دلار، بازار خودرو را به مرز تردید کشاند قیمت سیمان در بازار کاهش یافت (۶ خرداد ۱۴۰۴) طلا امروز در مشهد چند؟ (۶ خرداد ۱۴۰۴) بازگشت نسبی تقاضا به بازار سهام | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۶ خرداد ۱۴۰۴) وزارت راه در حال بررسی پیشنهاد افزایش قیمت بلیت قطار اقتصاد بدون سکان‌دار میوه، کالای لاکچری بازار مشهد جای خالی کاهش تورم در جیب مردم دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟ کاهش قیمت موبایل (۶ خرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۲ هزار تومان قیمت جهانی طلا امروز (۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد آیا کارت رفاهی خرید جهیزیه به‌جای وام نقدی ازدواج، می‌تواند بحران صف‌ها را حل کند؟ وام مسکن روستایی چند درصد از هزینه ساخت را پوشش می‌دهد؟ ارزش بورس ایران تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار شد قیمت امروز برنج و حبوبات در مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت برنج ایرانی + جدول حذف کارت‌سوخت تکذیب شد | اجرای آزمایشی صحت ندارد افزایش قیمت مرغ و گوشت در مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات ثبت حدود ۱۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در خراسان رضوی طی اردیبهشت ۱۴۰۴ ضرورت کاهش مصرف آب هر شهروند مشهدی از ۱۲۰ به ۷۰ لیتر در شبانه‌روز در شرایط کمبود آب | با چه روش‌هایی مصرف آب را کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

شمارش معکوس برای پرداخت بهای آب و برق

  • کد خبر: ۲۶۱۵۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
شمارش معکوس برای پرداخت بهای آب و برق
یکی از برنامه‌های حمایتی دولت در دوران کرونا افزایش مهلت پرداخت قبوض آب و برق بود. بدین شکل که طبق اعلام وزیر نیرو، تا پایان اردیبهشت‌ماه مشترکان مهلت پرداخت قبوض خود را دارند، اما در این میان گاهی دیده شده است که برای برخی مشترکان اخطاریه قطع صادر شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، در اواخر اسفندماه، شرکت آب و فاضلاب کشور به شرکت‌های زیرمجموعه ابلاغ کرد که با‌توجه‌به شیوع ویروس کرونا و به‌تبع آن شرایط ویژه کشور و برای همکاری با مردم مقرر شد تا تمهیدات برای متقاضیان و مشترکان فراهم شود و بر اساس آن تمهیدات و الزامات، عدم حضور مراجعان در تمام امور و ادارات آبفا فراهم شده و تمامی خدمات بیست‌وسه‌گانه شرکت‌های آب و فاضلاب از طریق سامانه‌های غیرحضوری انجام شود.

از سوی دیگر تسلیم و توزیع قبض آب در مناطق و شهر‌هایی که بستر آن فراهم شده است حذف و صورت‌حساب‌های مربوطه از طریق پیامک به مشترکان اطلاع‌رسانی و امکان وصول تمام پرداخت‌های مردم از طریق درگاه‌های بانکی و سایر سامانه‌ها مهیا شود. علاوه بر این با توجه به شرایط خاص اقتصادی و رکود احتمالی کسب و کار تعدادی از مشترکان، شرکت‌های آبفا تعامل لازم در دریافت اقساط انشعاب برای تمام متقاضیان و قبوض آب‌ بها برای مشترکان غیرخانگی دارای مبالغ بالا را تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۹۹ مهیا کنند.

با این حال بعضا برای برخی مشترکان اخطاریه قطع آب صادر می‌شود که محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران، درباره چرایی این مسئله گفت: برای مراعات حال مشترکان دولت تصمیم گرفت که در پرداخت قبوض آب همکاری لازم را داشته باشد، اما با این وجود از مشترکان درخواست کردیم که اگر توانایی دارند نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای اردیبهشت‌ماه نباید اخطاریه قطع آب صادر شود، اظهار کرد: طبق روال گذشته قبض آب صادر می‌شود، اما نباید اخطاریه قطع آب صادر شود و اگر موردی وجود دارد، مشترکان می‌توانند این مسئله را به سامانه ۱۲۲ اطلاع دهند و این موضوع نیز قطعا پیگیری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران با بیان اینکه مهلت پرداخت تا پایان اردیبهشت‌ماه برای مشترکان تمدید شده است، تأکید کرد: برای افرادی که قدرت پرداخت دارند قبض صادر می‌شود، اما آب هیچ‌کدام از مشترکان تا تاریخ در نظر گرفته شده قطع نخواهد شد.

اواخر اردیبهشت‌ماه؛ سقف مهلت برای پرداخت بهای آب و برق
به‌تازگی نیز رضا اردکانیان، وزیر نیرو، اعلام کرد: شرایط کرونایی باعث شد که صنعت آب و برق در حد تحمل خود که وقفه‌ای هم در خدمت‌رسانی پیش نیاید، دریافت بهای آب و برق را با مهلت پرداخت مواجه کند، اما مردم می‌پذیرند که سقف این تحمل اواخر اردیبهشت است و انتظار داریم در حالی که همکاران من این روز‌ها حتی در پرداخت کامل حقوق و مزایای خود و کارکنان مشکل جدی دارند، با گرم شدن و تجدید وضعیت دما و افزایش مصرف آب و برق بویژه در مناطق گرمسیری استمرار خدمت‌رسانی در صورتی که مصرف کنندگان وظیفه خود را در این ارتباط به نحو شایسته‌ای انجام ندهند با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->