نتیجه بازی پرسپولیس و فولاد در لیگ برتر(۲۲ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| فتح الفتوح نیمه کاره آقا وحید ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و فولاد(۲۲ شهریور ۱۴۰۴) تبریک روز ملی سینما به رامین رضاییان نتیجه و ویدئو کشتی امیرحسین زارع برابر حریف گرجستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | خیز زارع برای طلا نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اوکراینی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | احمد در جمع برترین‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم پور برابر حریف روس در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک دیدنی کامران غیبت ۳ بازیکن سپاهان مقابل حریف اردنی پخش زنده بازی پرسپولیس و فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بیرانوند جام جهانی را از دست می‌دهد؟ نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف آذربایجانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک تماشایی احمد نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور برابر حریف مغولستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | صعود متقدرانه کامران به یک‌چهارم پیاتزا: در تلاشیم نتایج مورد انتظار مردم ایران را کسب کنیم نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اکوادوری (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت جوان مشهدی در قهرمانی جهان ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | بیفوما در ترکیب اصلی؟ نتیجه و ویدئو بازی امیرمحمد یزدانی برابر حریف آذربایجانی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شوک سنگین به کشتی ایران تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد | دربی بحران‌زده‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور و حریف قرقیزستانی در دور نخست قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) شورش جوکوویچ علیه صربستان! تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و اینتر | دوئل مدعیان در تورین تاریخ و ساعت مسابقه والیبال ایران و مصر در قهرمانی جهان | شروع ماراتن جذاب روی تور
سرخط خبرها

فاطمه شریف: یک سال قید مسابقه و فوتسال را بزنیم؟

  • کد خبر: ۲۷۳۳۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۷
فاطمه شریف: یک سال قید مسابقه و فوتسال را بزنیم؟
روز گذشته موضوع ازسرگیری لیگ برتر فوتسال بانوان حسابی خبرساز شد.
مژده رنگیان/شهرآرانیوز - نصیری، مسئول سازمان لیگ فوتسال، اعلام کرد احتمالا از هفته آینده اجازه برگزاری تمرینات داده شود و از همان زمان به‌مدت ۲۰ روز به تیم‌ها فرصت آمادگی داده می‌شود تا دیدار‌های باقی‌مانده پلی‌آف بدون تماشاچی برگزار گردد تا تکلیف قهرمان فصل مشخص شود؛ خبری که حواشی زیادی به‌دنبال داشت. یکی از سایت‌های خبری ورزشی، بدون ذکر منبع موثق، زمان برگزاری ۳ دیدار باقی‌مانده از پلی‌آف بانوان را در روز‌های ۲۳ خرداد و ۶ تیرماه اعلام کرد و خبرگزاری دیگری از موافقت ۴ تیم حاضر در پلی‌آف برای برگزاری بازی‌ها خبر داد؛ اخباری که با واکنش تند ۲ تیم حاضر در پلی‌آف و تکذیب سازمان لیگ فوتسال همراه بود.

خوزستان و تهران مخالف تصمیم سازمان لیگ
تیم حفاری اهواز به‌شدت مخالف برگزاری رقابت‌هاست. محمدنیا، مدیرعامل تیم، می‌گوید خوزستان اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد و با برگزاری مسابقات، سلامتی بازیکنان به خطر می‌افتد. همه‌چیز در خوزستان و به‌ویژه اهواز تعطیل است، چطور می‌توانم تمرینات تیمم را برگزار کنم؟ آیا ما باید سلامتی بازیکنان را فدای لیگ کنیم؟ ما در مرحله گروهی لیگ اول شدیم و در مرحله پلی‌آف بازی اولمان را با برد پشت‌سر گذاشتیم، بنابراین تمام شرایط قهرمان‌شدن را داریم. نیلوفر اردلان، سرمربی تیم سایپا، نیز مخالفت خود را درمورد برگزاری مسابقات اعلام و تصریح می‌کند: سؤالم این است که شهر‌های تهران، مشهد، اهواز و کرمان کدام‌یک وضعیت سفید دارند که قرار است پلی‌آف برگزار شود؟ در این شرایط نمی‌توانیم به بازیکنانمان که برخی در شهر‌های دیگر هستند، بگوییم بیایند. آن‌ها را کجا اسکان دهیم؟ مگر می‌توان در شرایط کنونی به هتل رفت؟ شاید بگویند، چون اردلان تیمش باخته، این حرف‌ها را می‌زند؛ اما ما با اختلاف یک گل به حفاری باختیم، پس چیزی را از دست نداده‌ایم و نمی‌توانیم بگوییم صعود حفاری قطعی است. صحت و سلامت بازیکنان از هر چیزی مهم‌تر است.

شریف: شرایط همه یکسان است.
اما دراین‌میان ۲ تیم هیئت فوتبال خراسان رضوی و مس رفسنجان موافق برگزاری رقابت‌ها با پروتکل‌های بهداشتی هستند. فاطمه شریف، سرمربی تیم هیئت فوتبال خراسان رضوی می‌گوید: این چند روز یکسری اخبار مختلف و گمانه‌زنی‌هایی در رسانه‌ها دیده‌ایم، اما برای ما ابلاغیه و مجوزی که ازسوی فدراسیون و ستاد مقابله با کرونا صادر شده شرط است و به آن استناد می‌کنیم که هنوز چیزی به دست ما نرسیده است. به‌همین‌خاطر هیچ‌کدام از تاریخ‌های اعلام شده را تأیید نمی‌کنیم. او درباره اینکه تیم حفاری و سایپا با برگزاری مسابقات مخالفت کرده‌اند، تصریح می‌کند: شرایط درحال‌حاضر برای همه تیم‌ها یکسان است. همه ما بازیکنانی از شهر‌ها و استان‌های دیگر داریم و همگی سلامتی بازیکنان برایمان مهم است؛ اما هنوز هم به‌صورت قطعی و رسمی مجوزی برای شروع تمرینات داده نشده است. باید ببینیم چه پروتکل‌هایی اعلام می‌شود و شرایط مسابقات به چه شکل است. اگر قادر به انجام و پیروی از این قوانین باشیم، موافق برگزاری پلی‌آف هستیم. شریف خاطرنشان می‌کند: آن‌طور‌که مسئولان حتی در سراسر دنیا مطرح کرده‌اند، این است که کرونا فعلا با ماست و شاید تا یک سال دیگر هم واکسنی آماده نشود. باید به‌دنبال راه‌هایی باشیم که باوجود این ویروس بتوانیم فعالیت‌هایمان را ادامه دهیم و البته به قیمت جان ورزشکاران تمام نشود. اگر مخالفان برگزاری مسابقات می‌گویند خردادماه برگزار نشود، لیگ بعدی را چه خواهند کرد؟ پیش‌بینی شده با شروع پاییز دوباره شیوع اوج بگیرد و با این شرایط باید امسال کلا قید مسابقات را بزنیم؟ بیشتر مشاغل کار خود را آغاز کرده‌اند و با رعایت موارد بهداشتی مشغول‌به‌کار هستند. ورزشکاران و مربیان نیز باید شغل و درآمد خود را داشته باشند و نمی‌شود که همچنان تعطیل باشند.

در شهر سفید و بی‌طرف بازی کنیم
سرمربی تیم هیئت خراسان می‌گوید: پیشنهادی که با سازمان لیگ مطرح کردیم، برگزاری بازی‌های باقی‌مانده در یک شهر بی‌طرف و سفید است که از نظر تهیه بلیت هواپیما از شهر‌های کرمان، مشهد، اهواز و تهران مشکلی نداشته باشد و با رضایت ۲ تیم فینالیست تنها یک بازی برای مشخص‌شدن قهرمان برگزار شود. به‌این‌شکل با کمترین هزینه و زمان می‌توان به این رقابت‌ها خاتمه داد. با توجه به اینکه درهر‌صورتی بازی‌ها بدون تماشاچی برگزار می‌شود، بازی در زمین خودی چندان تأثیری ندارد و برای میزبانان هم از نظر هزینه تفاوتی نخواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->