آخرین مهلت ویرایش نهایی محل آزمون داوطلبان سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه
سرخط خبرها

طرح نسخه الکترونیک در ۷۷ بیمارستان تأمین اجتماعی کشور

  • کد خبر: ۲۷۵۶۸
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
طرح نسخه الکترونیک در ۷۷ بیمارستان تأمین اجتماعی کشور
طرح نسخه الکترونیک در ۷۷ بیمارستان تأمین اجتماعی در کشور و بیش از ۳۰۰ مرکز سرپایی در سراسر کشور به انجام رسیده است و احراز هویت فرد تنها با کد ملی انجام می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون برنامه‌ریزی و نظارت اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی، سیدمجید صادقی‌راد، گفت: با‌توجه‌به اهمیت بالای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، دیگر نیازی به مراجعه به شعب بیمه برای تمدید دفترچه نیست و این امر به‌واسطه سامانه پیامکی یا USSD انجام می‌شود.

وی افزود: شعب بیمه با بررسی کد ملی شخصی که تاریخ دفترچه بیمه‌اش منقضی شده است، می‌توانند شرایط استحقاق درمان فرد را بررسی کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست. از این طریق می‌توان به راستی‌آزمایی و شناسایی افراد مشمول استفاده از خدمات درمانی بیمه هم پرداخت.

صادقی‌راد تأکید کرد: هدف نهایی حذف دفترچه‌هاست. طرح نسخه‌ الکترونیک در ۷۷ بیمارستان تأمین اجتماعی در کشور، تمام بیمارستان‌های تأمین اجتماعی در تهران و بیش از ۳۰۰ مرکز سرپایی در سراسر کشور به انجام رسیده است و احراز هویت فرد تنها با کد ملی انجام می‌شود. اما به دلیل وجود مشکلاتی از جلمه نبود دارو در مراکز درمانی ذکر شده، نیاز به استفاده از نسخه‌ها همچنان پا برجاست.

وی گفت: با‌توجه‌به شرایط حاکم بر کشور، حساسیت‌هایی درخصوص تصویب پروتکل‌هایی برای این طرح از جانب وزارت بهداشت ایجاد شده است و قرار بر رسیدن به یک جمع‌بندی و تعریف یک الگو درخصوص نوع تخصص‌ها در حیطه‌های خاص است؛ زیرا در بسیاری از موارد معاینه از راه دور امکان‌پذیر نیست و لزوم به بررسی بیمار از نزدیک است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در رابطه به معوقات پرستاری اظهار کرد: چیزی به اسم معوقه پرستاری و پرداخت آن به دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های زیر پوشش وجود ندارد. تعدادی از بیمارستان‌های از  جمله دانشگاهی و بخش خصوصی طرف قرارد ما هستند و ما از این مراکز خرید خدمت می‌کنیم. در گذشته تأخیری در پرداخت وجود داشت، اما خوشبختانه با نگاه مدیریتی جدید سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت‌های سازمان به این مراکز به‌روز شده است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->