آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها هوای کلانشهر مشهد برای پنجمین روز متوالی آلوده است (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) ظرفیت‌ها و اقدامات واحدهای اقامتی مشهد برای میزبانی از زائران در نوروز ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس خبر داد: حضور بیش از ۲۵ هزار مخاطب و مشارکت ۳۵۰ مسجد در طرح «ترنم زندگی» راه‌اندازی سامانه پایاپای برای تهاتر طلب پیمانکاران و بدهی مجوز‌های ساختمانی شهروندان در مشهد ناصحی: رسانه‌های متعهد و شناسنامه‌دار به‌راحتی به اطلاعات دسترسی داشته باشند فعالیت ۶ مجموعه «نان زائر شهرما» پیرامون حرم امام‌رضا(ع)، هم‌زمان با ماه رمضان ۱۴۰۳ کاشت حدود ۲ هزار نهال در آرامستان‌های تحت نظارت شهرداری مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳ کاهش آلودگی هوای مشهد امروز (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹ | مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری
سرخط خبرها

۷۴ پروژه عمرانی کوچک و بزرگ در منطقه ۴ مشهد در حال اجراست

  • کد خبر: ۲۸۳۵۳
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
۷۴ پروژه عمرانی کوچک و بزرگ در منطقه ۴ مشهد در حال اجراست
نشست مشترک اعضای شورای شهر با رؤسای شورا‌های اجتماعی محلات منطقه ۴ برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، پارلمان شهری مشهد در‌راستای اولویت مهمش، یعنی گفت‌وگو و هم‌افزایی محلی، طی ۳‌سال اخیر، نشست‌ها و جلسات متعددی را با صاحب‌نظران و اندیشمندان بومی برگزار کرده و رهاورد‌های خوبی نیز به دست آورده است.
 
نشست مشترک اعضای شورای شهر مشهد با رؤسای شورا‌های اجتماعی محلات منطقه ۴ شهر نیز که روز پنجشنبه برگزار شد، در‌زمره این جلسات اثرگذار به شمار می‌آمد که فرصت خوبی برای گپ‌و‌گفت درباره حل مشکلات مبتلابه این منطقه بود.

به گفته نایب‌رئیس شورای شهر مشهد، یکی از مؤلفه‌های مهم در توسعه هر جامعه، سرمایه اجتماعی است و به‌همین‌دلیل در گام نخست باید سرمایه اجتماعی را شناسایی، بارور و از آن حفاظت کرد؛ زیرا محرک توسعه و پیشرفت در شهر به شمار می‌رود.

حمیدرضا موحدی‌زاده با بیان اینکه منطقه‌۴ شهرداری از ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه‌های گردشگری، تجاری و‌... برخوردار بوده و چشم‌انداز خوبی را برای منطقه ترسیم کرده است، افزود: بیش‌از ۴۴‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون‌تومان در‌قالب حدود ۱۰۰‌موافقت‌نامه به منطقه‌۴ اختصاص یافته است. همچنین ۷۴ پروژه عمرانی کوچک و بزرگ در سطح منطقه‌۴ در‌حال اجراست که این عدد، نشان از پویایی حاکم بر این بخش از شهر دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر نیز در این جلسه گفت: شورای پنجم از ابتدای فعالیت سعی کرده است با اتخاذ تدابیر و سیاست‌های مناسب، بر قدرت، نفوذ و اثرگذاری شورا‌های اجتماعی محلات بیفزاید و برهمین اساس اقدامات مختلفی انجام داده که آخرین آن، تصویب طرح ایجاد سرای محله بوده است تا عرصه‌ای برای فعالیت‌های مردم‌نهاد با محوریت شورا‌های اجتماعی محلات فراهم شود.

احسان اصولی افزود: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و جشن‌های مختلف در مناسبت‌های ملی و مذهبی، یکی از خواسته‌های مکرر شهروندان در جلسات بود؛ از‌این‌رو با تصمیم شورای شهر مشهد مقرر شد ۵‌درصد از اعتبارات برنامه‌های فرهنگی شهرداری نیز با نظر و دیدگاه و سلیقه شورا‌های اجتماعی محلات هزینه شود.

وی ادامه داد: راه‌اندازی بازارچه‌های محلی، یکی از درخواست‌های جدی است که در جلسات مختلف مطرح شده و حتما مناطق باید این موضوع را پیگیری کنند و سازمان میادین نیز دراین‌زمینه همراهی کند.

رمضانعلی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر نیز گفت: در دوره جدید شورا‌های اجتماعی محلات، جوان‌گرایی و حضور نیرو‌های بانشاط و فعال و برخوردار از شور جوانی در رأس شورا‌های یازده‌گانه منطقه‌۴ موج می‌زند و در قیاس با سایر ادوار، تغییر کاملا ملموس است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->