گزارشی از ششمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | رکوردشکنی ۲۰ هزار نفری مخاطبان لولی؛ فیلمی سردرگم و کسل‌کننده ناتور دشت؛ روایتی رازآلود اما ناتمام فراخوان دوره آموزش شعر کلک خیال + لینک ثبت نام درباره فیلم «موسی کلیم‌الله(ع)» ابراهیم حاتمی‌کیا | چالش روایت تازه از قصه‌ای کهن حضور ۲۰ هزار مخاطب در ۵ شب اول جشنواره فیلم فجر در مشهد برنامه اکران روز هفتم جشنواره فیلم فجر در مشهد + جزئیات و لینک خرید بلیت (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) محسن عقیلی: «خدای جنگ» فیلمی است که باید دیده شود آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ ساترا به حواشی سریال تاسیان اعلام برندگان جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۵ جزئیات ناگفته درباره داستان سریال تاسیان بهنوش صادقی: «مرد آرام» روایتی از امید و تلاش برای آینده‌ای بهتر است نیل ردکلیف، بازیگر فیلم هری پاتر، به فیلم به مرد اعتماد کن پیوست استقبال کم‌نظیر مردم از فیلم پیرپسر در جشنواره فجر نویسنده و پژوهشگر سینما: چالش اصلی جشنواره فجر فیلمنامه‌های ضعیف است
سرخط خبرها

تکمیل ۹۳ درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع

  • کد خبر: ۲۹۰۵۱
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
تکمیل  ۹۳ درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع
سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: بیش از ۹۳ درصد ظرفیت تخصیص یافته به کاروان‌های حج تمتع آینده تکمیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، اکبر رضاییدر نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت  با بیان گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته برای حج تمتع افزود: با وجودی که کمتر از یک ماه به آغاز اعزام زائران به سرزمین وحی باقیمانده، ولی همچنان منتظریم تا عربستان موضع خود را درباره حج پیش رو مشخص و اعلام کند.

رضایی همچنین به پیش بینی‌های صورت گرفته در مورد حج آینده اشاره کرد و در عین حال گفت: زائران درمناطقی که ظرفیت خالی وجود دارد درحال ثبت نام و تکمیل وجه هستند.

علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به مکاتبات صورت گرفته با وزارت حج عربستان برای تعیین تکلیف حج، ابراز امیدواری کرد که در روز‌های آینده نظر سعودی‌ها اعلام و وضعیت مشتاقان حج روشن شود.

در ادامه این جلسه سیدعلی مرعشی سرپرست مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۰ پزشک برای اعزام به حج انتخاب شده اند، گفـت: برای تامین واکسنی که به زائران پذیرفته شده درمعاینات پزشکی تزریق می‌شود و همچنین برای خرید داروی مورد نیاز در حج اقدامات لازم انجام شد است.

وی با بیان آماری از تعداد پزشکان زن و مرد و سن زائران افزود: معاینات زائران زیر شصت سال تقریبا به پایان رسیده است.

دراین جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نماینده، ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی توجه به پیش بینی‌ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای حج در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و اجرایی را ضروری خواند و خواستار توجه بیشتر به ترکیب زائران زن و مرد شد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین در بخشی از سخنان خود با گرامیداشت سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی و شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲، تصریح کرد: امام خمینی (رض) چهره ممتاز، ویژه و یگانه‌ای این دوران بود که ما به خوبی نشناختیم و آیندگان ما را نکوهش خواهند کرد که چرا وجود چنین رهبر و شخصیتی را قدر ندانستید.
وی با اشاره به اینکه خداوند در هر عصر و زمانی، شخصیتی را برای احیای برنامه‌های دینی قرارمی دهد، افزود: امام امت در جایگاهی قرار داشت که تا لحظه آخر عمر سپاسگزار مردم بود.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه مرحوم آیت الله علامه امینی از امام به عنوان ذخیره خداوندی برای شیعه یاد می‌کرد، اظهار داشت: شهید آیت الله سیدمحمدباقر صدر می‌فرمود: «ذوبوا فی الامام الخمینی کما هو ذاب فی الاسلام» درامام خمینی (ره) ذوب شوید همان گونه که او در اسلام ذوب شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در پایان سخنان خود همگان را به پاسداری از هدیه امام خمینی (ره) به مردم ایران اسلامی و مسلمانان و مستضعفان جهان در آستانه سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران فراخواند و تاکید کرد: امام امت به درستی خوی ددمنشانه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا را شناخته بود و امروز شاهدیم که جهان از دست آمریکا و جنایات استکبار در حال خفه شدن است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->