جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله ۴/۶ ریشتری حوالی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی + فیلم
سرخط خبرها

کشف راز سرقت‌های مرموز خودرو در بولوار توس مشهد

  • کد خبر: ۲۹۱۹۷۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
کشف راز سرقت‌های مرموز خودرو در بولوار توس مشهد
ماجرای این پرونده از ابتدای هفته آغاز شده بود، شکایت پشت شکایت به پلیس مشهد می‌رسید و شهروندان از سرقت خودروهایشان در بولوار توس شاکی بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یدک‌کشیدن خودرو با خودرو دیگر موضوع عجیبی نیست. شهروندان در مشهد هر روز شاهد چنین صحنه‌هایی هستند که افرادی خودرو خرابشان را بکسل می‌کنند و به تعمیرگاه می‌برند، برای همین وقتی روز‌های گذشته برخی شهروندان شاهد یدک‌کشیدن خودرو‌ها از سوی یک پراید بودند، به هیچ‌وجه متوجه نشدند که فرد پشت فرمان، یکی از سارقان مکار مشهد است و در طول شبانه‌روز با شگرد مرموزانه‌اش تعدادی خودرو سرقت می‌کند.

ماجرای این پرونده از ابتدای هفته آغاز شده بود، شکایت پشت شکایت به پلیس می‌رسید و شهروندان از سرقت خودروهایشان در بولوار توس شاکی بودند. این سرقت‌های مرموزانه بدون هیچ سروصدایی انجام می‌شد و در آستانه دورقمی‌شدن بود که دستورات ویژه سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده‌انتظامی خراسان‌رضوی را به دنبال داشت. با صدور این دستورات گروهی از افسران کلانتری معراج مشهد با دستور سرگرد امیررضا فعال، فرمانده این کلانتری، مأمور رسیدگی به این پرونده‌ها شدند.

مال‌باختگان چه گفتند؟

اولین اقدام دعوت از مال‌باختگان بود، بررسی اظهارات این افراد هیچ سرنخ دندان‌گیری برای پلیس نداشت. هیچ‌کدام از آنها صدایی نشنیده بودند و موقع مراجعه به خودرویشان متوجه شده بودند که خودرویشان سرقت شده است. همین موضوع موجب شد تا گروهی از افسران کلانتری معراج با هدایت سرگرد ساربان گشت‌های هدفمندی را در محدوده وقوع جرم انجام دهند.

بررسی‌ها ادامه داشت تا اینکه دو روز قبل جوانی سراسیمه خودش را به کلانتری معراج رساند و اعلام کرد خودرویش را دزدیده‌اند. این سرقت هم شبیه تمام سرقت‌های قبلی بود با این تفاوت که مالک خودرو در اقدامی پیشگیرانه اقدام به نصب ردیاب روی خودرویش کرده بود. این سرنخی نبود که افسران باتجربه کلانتری معراج به‌راحتی از آن بگذرند.

کشف اولین خودرو سرقتی

بررسی موقعیت خودرو سرقتی نشان داد که تنها دو کوچه دورتر در یک مکان خلوت پارک شده است. مأموران بلافاصله در محل حاضر شدند و توانستند خودرو را کشف کنند، با اعلام موضوع به سرگرد فعال، او با شمّ پلیسی خود از همکارانش خواست که از خودرو دور شوند و به چیزی دست نزنند. همچنین به‌طور نامحسوس منتظر باشند تا فردی به خودرو نزدیک شود یا سوار آن شود.

مأموران با دریافت این دستور خاص، بلافاصله بدون اینکه اقدامی انجام دهند از محل دور شدند. ساعتی نگذشته بود که مردی جوان با یک دستگاه خودرو پراید به این خودرو نزدیک شد و پس از اینکه مطمئن شد کسی آن اطراف نیست، اقدام به بازکردن قطعات این خودرو کرد. مأموران که متوجه شدند شکارشان وارد تله شده است، به‌سرعت وارد عمل شدند و او را دستگیر کردند.

متهم به زندان رفت

با انتقال متهم به کلانتری مشخص شد این فرد با هویت «ناصر. س» است. او مدعی بود که کاری نکرده و اشتباهی او را دستگیر کرده‌اند، غافل از اینکه مأموران با رصد دوربین‌های مداربسته آن حوالی توانسته‌اند ویدئویی کشف کنند که نشان می‌داد خودرو او در حال یدک‌کشی خودرو سرقتی است. همین مدرک منجر به بازشدن دهان متهم شد.

این فرد چهل ساله که دارای مدرک تحصیلی سیکل است و یک بچه دارد، دارای چهار فقره سرقت است. او که حالت طبیعی نداشت، در اعترافاتش مدعی شد که خودرویی که با آن اقدام به یدک‌کشی خودرو دیگر کرده بود، متعلق به مادرش است که برای کار کردن در اختیار او گذاشته است و او در پوشش ضایعاتی در کوچه‌پس‌کوچه‌های بولوار توس خودرو‌هایی که کمترین تجهیزات ضدسرقت را داشته‌اند شناسایی کرده و به بهانه اینکه خراب هستند، اقدام به یدک‌کشی می‌کرده است. او در ادامه خودرو‌ها را چند کوچه بالاتر رها می‌کرده است و ساعتی بعد سراغ خودرو را می‌گرفته و اگر کسی مراجعه نمی‌کرد، اقدام به سرقت قطعات می‌کرد. مأموران در ادامه با شناسایی مخفیگاه متهم توانستند از این محل، مقادیری لوازم خودرو سرقتی کشف کنند.

با اعتراف متهم و برابر دستورات قضایی متهم به زندان منتقل شد و تحقیقات ویژه‌ای به منظور شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی متهم ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->