وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم شایعه فوت آیت‌الله وحید خراسانی تکذیب شد ترسیمگر راه آزادی | یادی از علیرضا مهدی‌زاده حکاک که در تظاهرات ضدطاغوت به شهادت رسید ۲ ویژگی تفکر در گفتار امام حسن عسکری (ع) امام عسکری(ع)؛ مبدع ماناترین راه و رسم انتظار | بررسی اقدامات امام عسکری(ع) برای ورود ایمن شیعه به عصر غیبت فرهنگ میزبانی مشهدالرضا (ع) از نگاه دوربین عکاسان | برگزاری نخستین جشنواره عکس «قدمت بر چشم» در مشهد اعلام‌ ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گردهمایی بسیج ادارات خراسان رضوی برگزار شد | خدمت‌رسانی مستمر کارمندان بسیجی استان، از جنگ ۱۲ روزه تا دهه آخر صفر فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی ۲۸ آبان‌ماه برگزار می‌شود تولیت آستان قدس رضوی: ورود هیئات مذهبی به میدان خدمات اجتماعی، لبیک به سیره سیدالشهدا(ع) است مراسم بزرگداشت شهدای دولت در مشهد برگزار شد  شهدای ترور در جمهوری اسلامی؛ از سپهبد قرنی تا شهدای جنگ ۱۲ روزه ماجرای سوءقصد به سعید طوسی در مشهد چه بود؟ ارائه گزارش بنیاد شهید به مجلس درباره شهدای جنگ ۱۲ روزه در هفته آینده میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان»
سرخط خبرها

گردهمایی زائران افغانستانی در ویژه‌برنامه «در امتداد مقاومت»

  • کد خبر: ۲۹۲۵۲۲
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
گردهمایی زائران افغانستانی در ویژه‌برنامه «در امتداد مقاومت»
به همت مدیریت زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی، ویژه‌برنامه «در امتداد مقاومت» ویژه بانوان زائر و مجاور افغانستانی و اردوزبان، امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) در حرم مطهر حضرت‌رضا(ع) برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله با حضور جمعی از بانوان حوزوی زائر و مجاور افغانستانی و پاکستانی، در رواق غدیر حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این ویژه‌برنامه، حجت‌الاسلام دکتر سیدجواد وحیدی، رئیس بنیاد فرهنگی و اجتماعی افغانستانی‌های مقیم مشهد مقدس و رئیس مدرسه علمیه امامیه هرات، از دبیرکل حزب‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله، با عنوان رهبری شجاع، عادل و صادق یاد کرد و گفت: این مجاهد نستوه هرگاه وعده‌ای می‌داد یا تهدیدی می‌کرد، همه باور داشتند که آن را عملی می‌کند.

وی اظهار کرد: یکی از وعده‌های او این بود که ما تا آخر، کنار فلسطین خواهیم ماند و همه شاهد بودیم که برخلاف برخی کشور‌های مسلمان منطقه، تا پای جان به این عهد، وفادار بود.

رئیس بنیاد فرهنگی و اجتماعی افغانستانی‌های مقیم مشهد افزود: شهید سیدحسن نصرالله تنها یک روحانی و یک‌ عالم دینی نبود؛ بلکه یک رهبر سیاسی و یک فرد تأثیرگذار در جامعه هم بود و در طول عمر بابرکت خود، همواره منشأ خیر و برکات بسیاری برای امت اسلامی بود.

وی یادآور شد: این شهید والامقام در جوانی، مسئولیت دبیرکلی حزب‌الله لبنان را برعهده گرفت و در آن زمان، حزب‌الله تنها یک گروه کوچک چریکی بود که در عرصه سیاسی و نظامی نفوذی نداشت؛ ولی در زمان شهادت او، حزب‌الله به یک ارتش منظم کلاسیک با پیشرفته‌ترین امکانات تسلیحاتی و نظامی تبدیل شده بود.

گفتنی است اجرای سرود حماسی توسط گروه سرود بین‌المللی «خورشید هشتم» و اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت از دیگر بخش‌های این ویژه‌برنامه در حرم مطهر رضوی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->