بیمه بیکاری در شرایط بحرانی به کارگران تعلق می‌گیرد؟ قیمت امروز دینار عراق چقدر است؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون استاندار خراسان رضوی خبر داد: احداث ۱۸.۵ مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر در فریمان آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) ماجرای دستور وزیر اقتصاد برای اقدام علیه حساب‌های اجاره‌ای چه بود؟  روند مثبت بورس پایدار خواهد ماند؟ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ‌گذاری جدید نان کامل | حمایت کمیسیون اصل نود مجلس از طرح ملی نان کامل در خراسان رضوی چشم‌انداز قیمت بلیت پرواز‌های زیارتی تهران و مشهد به نجف در اربعین ۱۴۰۴ آیا شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری تغییر کرده است؟ قیمت برنج ایرانی تغییر کرد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تحقق ۶۵ درصدی درآمد‌های خراسان رضوی در سه ماه ابتدایی امسال ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز پرداخت کمک‌هزینه مسکن به مستاجران آسیب دیده در جنگ از فردا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد بررسی جزئیات تعیین سقف اجاره‌بها | امکان دور زدن قانون از سوی مالکان وجود دارد؟ نرخ بلیت قطار از نیمه دوم تیرماه ۳۰ درصد افزایش می‌یابد بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت ران گوسفندی در مشهد کاهش قیمت طلا در بازار‌های جهانی ادامه یافت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش چشمگیر موارد مثبت تب مالت در دام‌های سنگین استان خراسان رضوی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | زردآلو کیلویی ۶۰ هزار تومان ورق بورس بالاخره برگشت (۱۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری دستوری خودرو، زیان‌آور برای تولیدکننده و مصرف‌کننده قیمت نجومی مدل‌های جدید پیکان در بازار + جدول نوبیتکس دارایی‌های هک شده را به حساب کاربران واریز کرد قیمت جدید نانِ مشهد در  انتظار ابلاغ تهران پشت پرده ریزش شدید بورس چیست؟ | ۹۰درصد سرمایه در بازار بورس در اختیار حقوقی هاست
سرخط خبرها

مسکن از خودنویس به کاتب رسید | افشاگری درباره افزایش قیمت مسکن

  • کد خبر: ۲۹۴۵۹۹
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
مسکن از خودنویس به کاتب رسید | افشاگری درباره افزایش قیمت مسکن
خودنویس و کاتب دو سامانه اینترنتی در حوزه مسکن هستند که از دل قوانین بالادستی همچون قانون الزام ثبت اسناد رسمی و قانون جهت تولید مسکن ایجاد شده‌اند، اما به علت مشابهت، تعارضاتی را به وجود آورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، خودنویس و کاتب دو سامانه اینترنتی در حوزه مسکن هستند که از دل قوانین بالادستی همچون قانون الزام ثبت اسناد رسمی و قانون جهت تولید مسکن ایجاد شده اند اما به علت مشابهت، تعارضاتی را به وجود آورده است. دو مقام مسئول با حضور در برنامه تلویزیونی به بررسی این موضوع پرداختند.

ابوالفضل نوروزی، مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، با بیان اینکه پلتفرم‌های حوزه مسکن افزایش می‌یابد، اظهار کرد: حتما پلتفرم‌های دیگری در حوزه مسکن برای رفاه مردم افزوده می‌شود؛ چراکه معتقدم افزایش پلتفرم‌های حوزه مسکن باعث ایجاد رقابت می‌شود. مهم این است که تمامی این سکوها به سامانه ثبت الکترونیکی املاک متصل است.

مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: همانگونه که در بحث کارت به کارت بانکی از پلتفرم‌های مختلف استفاده می‌کنیم، درباره معاملات املاک نیز بر اساس تبصره ۲ ماده ۳ الزام به ثبت، سکوهای مختلف خصوصی و دولتی و می‌توانند در حوزه به مشارکت بپردازند.

وی درباره تفاوت سامانه‌ها گفت: هر هفته شنبه‌ها جلسه شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول برگزار می‌شود. طبق قانون، تمام قراردادهای اجاره ای که بیش از ۲ سال اعتبار دارند، باید به شکل رسمی ثبت شوند، همچنین قراردادهای اجاره کمتر از دو سال را می‌توانند در سامانه خودنویس ثبت کنند.

افشاگری درباره افزایش قیمت مسکن

نوروزی در بخشی از این میزگرد تلویزیونی بیان کرد: جدیدترین گزارش بانک مرکزی از معاملات بازار مسکن در مردادماه نشان می دهد که قیمت مسکن در مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به آذرماه ۱۴۰۲، با رشد ۴۷ درصدی همراه بوده است.

واقعیت‌ها را نمی‌توانیم بگوییم

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران نیز در پاسخ به سوال مجری، صحبت‌های رئیس اتحادیه مبنی بر اینکه اجاره بها در تهران بین ۱۵ تا ۳۰ درصد افزایش داشته را رد کرد و گفت: با اینکه آمارهای بانک مرکزی به عنوان مرجع دقیق و رسمی کشور محسوب می‌شود اما اکنون آمارها در بازار متفاوت است. وظیفه اصلی رئیس اتحادیه حفظ ثبات و آرامش بازار مسکن است؛ اما اگر آمار بانک مرکزی «نقطه به نقطه‌ها» را در نظر بگیریم آمارها یک مقدار تفاوت دارد، چراکه امکان دارد خسارتی به مردم وارد شود. قطعا مناطقی در تهران رشد چشمگیری داشته اند که در آمارها ذکر نشده اما مردم به خوبی شاهد و ناظر هستند که این آمارها نسبت به سال گذشته چند درصد تغییر داشته است!

مسکن از خودنویس به کاتب رسید

نایب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در بخش دیگری از صحبت های خود درباره سامانه های الکترونیکی حوزه مسکن گفت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول به صراحت مشخص کرده که اسناد به صورت الکترونیک ثبت شود. بر این اساس سازمان ثبت مکلف شد سامانه‌ای ایجاد کرده که بنگاه‌ها و مشاوران املاک به آن مرتبط شوند و قراردادهای خود را در آن ثبت کنند.

 وی با اشاره به سامانه خودنویس که توسط وزارت راه و شهرسازی راه اندازی شده است، تصریح کرد: علی‌رغم اینکه مشاوران املاک هنوز بستر و سواد لازم برای استفاده از سامانه خود نویس را ذیل مجموعه وزارت راه آموزش ندیده‌اند، در راستای تخصصی شدن و ساماندهی و کاهش مشکلات حقوقی مردم، سامانه کاتب ایجاد شده است که بیشتر باعث خسارت مردم و سردرگمی مشاوران املاک شده است که در کدام سامانه به ارائه خدمات بپردازند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->