۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

برگزاری پویش اهدای خون ورزشکاران در هفته تربیت بدنی

  • کد خبر: ۲۹۵۰۳۵
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
برگزاری پویش اهدای خون ورزشکاران در هفته تربیت بدنی
معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ایران گفت: پویش اهدای خون ورزشکاران را با شعار «خون سالم در بدن سالم و ورزشکاران همراه همیشگی انتقال خون» در هفته تربیت بدنی (۲۶ مهر تا دوم آبان‌ماه) برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام میرزایی در این باره اظهار داشت: پویش اهدای خون ورزشکاران و مدال آوران از ۲۶ مهر آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و ورزشکاران و ورزش دوستان می‌توانند برای پیوستن به این پویش در مراکز اهدای خون سراسر کشور خون خود را اهدا کنند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت الگو قراردادن جوانان سالم و مسئولیت پذیر ورزشکار و مدال آور کشور که بسیاری از آنها سفیران اهدای خون نیز هستند، گفت: ورزش مایه سلامتی است و سلامتی و خود مراقبتی لازمه اهدای خون است؛ همانطور که یک ورزشکار از سلامتی خود مراقبت می‌کند، اهداکننده نیز با خود مراقبتی هم برای سلامت خود هم تعهدی که برای سلامتی دریافت کننده خونش دارد، برنامه ریزی می‌کند.

میرزایی با تاکید بر ترویج ارزش‌های انسانی و مسئولیت اجتماعی در سایه آموزش و آگاهی بخشی در میان اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان گفت: جوان سازی جمعیت اهدا کنندگان هم‌اکنون از برنامه‌های مهم و اولویت‌های سازمان است و تفاهم نامه‌ها و پویش‌های متعددی در این رابطه پیش بینی و برنامه ریزی شده است.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ضمن تاکید بر اهمیت فرهنگسازی برای اهدای خون داوطلبانه در میان جمعیت جوان کشور و الگو قراردادن چهره‌های ورزشی حامی سلامت، از جوانان خواست مسئولیت پذیری را از همان آغاز ۱۸ سالگی با اهدای خون تجربه کنند و این کار ثمر بخش را یک تعهد اخلاقی و اجتماعی برای خود بدانند.

وی تاکید کرد: یک اهدا کننده ۱۸ ساله می‌تواند با اهدای مستمر خون و فراورده در ۲۸ سالگی ناجی بیش از ۱۰۰ انسان باشد که دعای خیرشان به همراه آثار این عمل خدا پسندانه در ابتدای زندگی اجتماعی او نمود پیدا کند. چنین جوانی بی تردید یک قهرمان است و جوانان باید بدانند با هر اهدای خون جان سه نفر را نجات می‌دهند.

میرزایی با اشاره به پویش خون سلامت در بدن سالم گفت: جوانان می‌توانند این مناسبت را با الگو قراردادن قهرمانان محبوب وزنان و مردان ورزشکار اخلاق مدار کشورمان، روز اولین اهدای خون قرار دهند و آن را در تقویم زندگی شان برای همیشه ثبت کنند.

اهدای خون در ایران کاملا داوطلبانه است و سالانه بیش از ۲ میلیون نفر در کشور خون اهدا می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->