حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود
سرخط خبرها

معاون فرهنگی شهردار مشهد: تا انتهای سال کنگره ۱۸ هزار شهید در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۵۷۵۲
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
معاون فرهنگی شهردار مشهد: تا انتهای سال کنگره ۱۸ هزار شهید در مشهد برگزار می‌شود
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: تا انتهای سال کنگره ۱۸ هزار شهید را داریم که امسال در مشهد برگزار می‌شود که تلاش داریم این کنگره به بهترین شکل برگزار شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ جاوید کیانی امروز، ۳۰ مهرماه، در اولین جلسه مشترک کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر و شورای معاونین شهرداری مشهد مقدس، اظهار کرد: دغدغه اول شورای شهری که الان حضور دارد، ایثار و شهادت است.

وی بیان کرد: هرگونه یادواره در سطح شهر که مخصوص شهدا برگزار می‌شود یا ما برگزار می‌کنیم و یا مشارکت داریم. آخرین مورد یادواره شهدای وحدت بود.

کیانی با بیان اینکه امسال اتفاق ویژه‌ای را در هفته دفاع مقدس در سطح شهر رقم زدیم، عنوان کرد: اغلب رزمندگان و ایثارگران به شهرداری مشهد در مناطق مختلف پیام‌های محبت‌آمیزی برای این اقدام دادند. هشت میدان اصلی شهر به نام شهدا مزین شد، ۳۰۰ اکران شهری داشتیم و هر شب رویداد‌هایی برگزار می‌شد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: تا انتهای سال کنگره ۱۸ هزار شهید را داریم که امسال در مشهد برگزار می‌شود. با سپاه جلساتی را در خصوص این کنگره برگزار کردیم. این کنگره بسیار بااهمیت است، مقام معظم رهبری در این کنگره پیام می‌دهند. تلاش داریم این کنگره به بهترین شکل برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: یک اتفاق ویژه در این دوره رخ داد. ۸۰۰ متر نقاشی دیواری از حماسه تا حماسه را تکمیل کردیم که ۶ ماه طول کشید. این اقدام اتفاق فاخری برای این دوره مدیریت شهری بود. پلاک‌های افتخاری در سطح شهر انجام شد و ریزموضوعاتی را پیگیری کردیم.

کیانی افزود: تمایل داریم با دستور شهردار در عرصه فیلم نیز ورود پیدا کنیم و شهرداری مشهد امسال بتواند در جشنواره فیلم فجر با حمایت از یک فیلم در خصوص توان موشکی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته باشد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: یکی از دغدغه‌هایی که آقای کریمدادی، رئیس کمیسیون ایثارگران شورای شهر داشتند، مورد تاکید شهردار هم بود و رسالت ما را سنگین می‌کرد، المان‌ها و یادمان‌های شهدای گمنام بود.

وی ادامه داد: با دستور مستقیم شهردار و تلاش‌های آقای کریمدادی از پنج یادمان، سه مورد را به مناطق ارسال کردیم که دو مورد از جمله گلزار شهدای گمنام بوستان ملت و بوستان ارم در حال برگزاری مناقصه بوده و اسناد یادمان شهدای گمنام بوستان اردیبهشت برای ویرایش برگشت خورده که در حال ویرایش هستیم.

کیانی اضافه کرد: اگر به پروژه معراج شهدا مقداری نقدینگی تزریق شود، امسال به بهره‌برداری می‌رسد. مطالعات یادمان شهدای بوستان خورشید تازه تکمیل شده است. مبادی ورودی شهر را به تمثال شهدای شاخص مشهد مزین کردیم. کل پروژه‌های یادمان ۶۸ میلیارد تومان اعتبار دارد که ۳۰ میلیارد تومان متعلق به معراج شهدا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->