ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انهدام باند موبایل قاپی با ۱۴۷ فقره سرقت در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۳۰۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
انهدام باند موبایل قاپی با ۱۴۷ فقره سرقت در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی گفت:با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی باند حرفه‌ای سرقت در مشهد متلاشی و ۱۴۷ فقره موبایل قاپی کشف شد.

سردار احمد نگهبان در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص دستگیری متهمان اظهار کرد: در پی گزارش‌های سریالی تلفن همراه در محدوده بلوار سجاد و معلم تیمی پلیس آگاهی مشهد موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند در بررسی‌های میدانی پلیس مشخص شد سارقان ۲ نفره با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا در ساعات خلوت با پرسه زنی در خیابان‌های خلوت طعمه‌های خود را شناسایی و در غفلت آنها اقدام به قاپ زنی و در برخی مواقع که مالباختگان مقاومت می‌کردند با توسل به زور با تهدید چاقو و افشانه فلفلی تلفن همراه آنها را زورگیری می‌کردند.

وی افزود: کارآگاهان دایره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی مشهد مقدس ابتدا تمام پرونده‌های واصله را در قالب یک پرونده تجمیع و با اطلاعات بدست آمده از مشخصات ظاهری سارقان و مستندات بدست آمده از آنان در صحنه‌های جرم با استفاده از سامانه‌های نوین پلیسی یکی از متهمان را که فردی سابقه دار است را شناسایی کردند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: تیم رسیدگی کننده پرونده با اشراف اطلاعاتی مخفیگاه این فرد را در منطقه خواجه ربیع رد زنی و در عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان یک دستگاه تلفن هوشمند مسروقه به همراه یک قبضه چاقو کشف کردند.

سردار نگهبان عنوان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجوئی‌های علمی کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم خشن پرده از سرقت‌های باندی با همدستی ۳ تن از دوستانش برداشت که با اطلاعات بدست آمده دیگر اعضای این باند طی عملیات‌های مجزا دستگیر و در این رابطه ۲ دستگاه موتورسیکلت توقیف شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی بیان داشت: متهمان در چندین مرحله بازجوئی و مواجهه با تصاویر بدست آمده از آنها در سرقت‌های متعدد و مواجهه با تعدادی از مالباخته‌ها به ۱۴۷ فقره موبایل قاپی در محدوده پارک ملت، بولوار وکیل آباد، معلم، سجاد، امامت و منطقه قاسم آباد طی ۳ ماهه گذشته و فروش آنها به فردی مالخر اعتراف کردند.

وی با اشاره به دستگیری مالخر و شناسایی ۴۲ مالباخته در این رابطه خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->