دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خنثی‌سازی حمله بزرگ پهپادی اوکراین به منطقه مسکو + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۹۲۸۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
خنثی‌سازی حمله بزرگ پهپادی اوکراین به منطقه مسکو + فیلم
مقامات روسی می‌گویند که حمله بزرگ پهپادی اوکراین به منطقه مسکو با حداقل ۳۲ هواپیمای بدون سرنشین را که موجب تعطیلی موقت دو فرودگاه این شهر شد، خنثی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو، گفت: پهپاد‌ها در مناطق رامنسکی و کولومنسکی در منطقه مسکو و همچنین در شهر دوموددوو در جنوب غربی مسکو منهدم شدند. منطقه مسکو بیش از ۲۱ میلیون نفر جمعیت دارد.

سوبیانین در تلگرام نوشت: بر اساس اطلاعات اولیه، خسارت یا تلفات جانی وجود ندارد.

براساس گزارش رویترز، فرمانداران منطقه گفتند که به طور جداگانه، حملات هواپیما‌های بدون سرنشین اوکراینی به چندین ساختمان غیرمسکونی در مناطق کالوگا و بریانسک روسیه آسیب زده است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد ۱۷ پهپاد را بر فراز منطقه بریانسک منهدم کرده است.

جنگ اوکراین در حالی ادامه دارد که «طرح پیروزی» رئیس‌جمهور اوکراین برای پایان دادن به این جنگ چندان در میان متحدان غربی این کشور مورد توجه قرار نگرفته و با پیشروی ارتش روسیه در خاک اوکراین، کی‌یف خواستار افزایش و تسریع تحویل تسلیحات و مهمات غربی برای دفاع در برابر تهاجم‌ روسیه است.

پس از پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، این نگرانی در کی‌یف و پایتخت‌های اروپایی احساس می‌شود که کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف برای ترغیب طرفین جنگ برای آغاز مذاکرات صلح متوقف شود.

منبع: ایسنا/ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->