گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه دو کارگاه استفاده کنند معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی: تضمین اجرای بموقع طرح‌های مدرسه‌سازی در گرو همکاری و تعامل مستمر با نمایندگان مجلس است
سرخط خبرها

برکناری معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی و رئیس بهزیستی کاشمر (۲۱ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۵۴۳
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
  • ۱
برکناری معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی و رئیس بهزیستی کاشمر (۲۱ آبان ۱۴۰۳)
رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۵ تن از کارکنان بهزیستی که در حلقه خدمات‌رسانی کوتاهی کرده‌اند را به کمیته تخلفات اداری سپرده‌ایم و همچنین معاون اجتماعی استان خراسان رضوی و رئیس بهزیستی شهرستان کاشمر به دلیل قصور‌هایی که داشته‌اند برکنار شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی وقوع قتل مهسا گلستانی دخترخوانده سازمان بهزیستی در کاشمر که در اثر شکنجه جان باخت، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور نشستی را با خبرنگاران برگزار کرد.

گفته می‌شود مهسا گلستانی سه ماه قبل به‌صورت فرزندخوانده به خانواده‌ای کاشمری سپرده شده است و در نهایت با علائم کبودی و شکستگی بر روی بدن در یکی از مراکز درمانی کاشمر جان‌باخته است.

سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی در این خصوص اظهار داشت: ما کوتاهی‌هایی را در بحث درون سازمانی مشاهده کرده‌ایم، در آن دوره آزمایشی مددکاران ما بازدید داشته‌اند و گزارش داده‌اند که باید تصمیمات جدی درباره این کودکان گرفته شود، اما نه رئیس شهرستان و نه معاون اجتماعی، به گزارش به‌طورجدی توجه نداشته اند و به‌همین دلیل مداخلات موثر صورت نگرفته است، ما پس از دریافت این گزارش ۵ تن از کارکنان در حلقه خدمات‌رسانی که کوتاهی کرده‌اند را به کمیته تخلفات اداری سپرده‌ایم و امروز مراحل قانونی انجام شده است. همچنین معاون اجتماعی استان خراسان رضوی و رئیس شهرستان کاشمر به دلیل قصور‌هایی که داشته‌اند برکنار شده‌اند.

وی ادامه داد: مهسا گلستانی متولد ۱۳۹۲ بوده و به سبب عدم صلاحیت والدین در نیمه ۱۴۰۰ به همراه برادر ۵ساله خود از خانواده زیستی جدا می‌شود و در اسفندماه حکم عدم صلاحیت خانواده زیستی صادر شده و بنابراین به مراکز نگهداری در شهرستان بینالود و شهرستان گناباد می‌روند خانواده‌ای سامانه فرزندخواندگی را از شهرستان کاشمر ثبت‌نام و مراحل را طی می‌کنند و گواهی سلامت جسمی و روانی و سوء پیشینه و نظر روان‌شناس و روان‌پزشک هم در پرونده آنان بوده است، نهایتاً روند واگذاری کودک با نظر قضایی به خانواده شکل می‌گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: خانواده از ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ با مرکز گناباد در ارتباط بودند و پس از چهاربار دیدار خانواده و فرزندخوانده، در تیرماه با حکم قضایی به‌عنوان فرزندخوانده آزمایشی به خانواده تحویل می‌شود. همکاران ما در بازدید‌ها متوجه به اختلاف بین مادر خانواده و دختر می‌شوند، هم دختر و هم مادر ناسازگاری را ابزار می‌کنند. شهرستان گزارش را به استان می‌دهد و شروع به بررسی می‌کنند که متاسفانه در روز چهارشنبه با علائم کودک‌آزاری دختر فوت کرده است. گزارش تشریح پزشک‌قانونی هنوز نیامده است و حکم قضایی نیز بعد از گزارش صادر می‌شود.

وی بیان کرد: شواهدی از موارد کودک آزاری در فرزند ۵ ساله نیز وجود دارد و در گزارش پزشک قانونی مشاهده شده و کودک به مرکز قبلی تحویل داده شد مستندات فرزندخواندگی توسط بهزیستی از طریق حراست جمع شده است و مراحل بازپرسی ادامه دارد، شواهد ضرب و شتم در پسر خانواده هم وجود دارد، اما درباره دختر هنوز اعلام نشده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
0
0
روح همه مرحومان مظلوم شاد
مرحبا بر قاطعیت دکترحسینی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->