روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تشکیل «شورای ترافیک شهر» در شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۳۰۰۰۸
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶
تشکیل «شورای ترافیک شهر» در شهرداری مشهد
با همکاری شهرداری مشهد و مجهز‌شدن دوربین‌های ثبت تخلفات، طرح ترافیک L.E.Z یک گام به اجرا نزدیک شد.
به گفته رئیس‌پلیس راهور استان، با همکاری شهرداری مشهد و مجهز‌شدن دوربین‌های ثبت تخلفات، طرح ترافیک L.E.Z یک گام به اجرا نزدیک شد و با متصل‌شدن دوربین‌های ثابت و ۵ دوربین متحرک به سامانه اعمال قانون هوشمند هم‌زمان با ثبت تخلف، این موضوع از‌طریق پیامک به مالک خودرو اطلاع‌رسانی خواهد شد.
سرهنگ حمیدرضا دهنوی، با بیان این مطلب در چهاردهمین جلسه شورای شهرداران شهرداری، افزود: پلیس راهور با منطبق‌کردن مناطق خود با مناطق شهرداری مشهد، اولین قدم را برای عملیاتی‌کردن تفاهم‌نامه میان شهرداری و پلیس راهور استان برداشته است. دهنوی با بیان اینکه سیاست‌های ترافیکی در شورای ترافیک شهر بررسی خواهد شد، افزود: پلیس راهور در سال‌۹۹، ۴ هدف را دنبال خواهد کرد که اصلی‌ترین آن، کاهش تصادفات و تعداد جان‌باختگان ناشی از تصادفات است.
در این مراسم معاون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری مشهد با اشاره‌به امضای تفاهم‌نامه شهرداری و نیروی انتظامی در‌راستای اجرای ماده‌۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور گفت: با همکاری پلیس راهور، «شورای ترافیک شهر» در شهرداری تشکیل می‌شود.
خلیل‌ا... کاظمی بیان کرد: اعمال ماده قانون ۱۰۸ برنامه ششم توسعه کشور با تأکید شهردار و فرمانده نیروی انتظامی استان برای اولین‌بار در کشور با امضای تفاهم‌نامه‌ای اجرایی خواهد شد و با این تفاهم‌نامه میان شهرداری و پلیس راهور، قرار است نظم و انضباط ترافیکی بیشتری در شهر حاکم شود. وی درباره جزئیات این تفاهم‌نامه گفت: براساس این تفاهم‌نامه که حدود ۲ ماه قبل به امضا رسید، اقدامات شهرداری در حوزه راهنمایی و رانندگی و هماهنگی‌های مورد‌نیاز، فقط در چهارچوب این تفاهم‌نامه انجام خواهد شد.
معاون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: با اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه، حرکت بسیار خوبی در‌راستای کاهش تصادفات، کاهش ترافیک و سایر موضوعات مرتبط با حوزه حمل‌و‌نقل و ترافیک انجام خواهد شد. وی گفت: در این شورا که به ریاست شهردار مشهد برگزار می‌شود، برنامه‌ها و سیاست‌های ترافیکی مرتبط با حمل‌و‌نقل و پروژه‌های عمرانی، پس‌از بررسی با حضور پلیس راهور، به تصویب خواهد رسید. کاظمی تصریح کرد: هر‌ساله برنامه‌های ترافیکی حوزه شهری، تنظیم و به پلیس راهور تحویل داده می‌شود و پلیس راهور در اجرای این برنامه‌ها با مدیریت شهری همکاری می‌کند. وی ادامه داد: سامانه الکترونیک خدمات پلیس راهور در شهرداری مشهد راه‌اندازی می‌شود و در‌اختیار پلیس راهور قرار خواهد گرفت تا همه درخواست‌ها و پاسخ‌گویی‌ها در حوزه حمل‌و‌نقل و ترافیک و سایر موارد در مناطق مختلف شهرداری مشهد به‌صورت الکترونیکی انجام شود. وی بیان کرد: در چارچوب این تفاهم‌نامه، مناطق پلیس راهور با مناطق شهری منطبق شده و برای هر منطقه شهری، یک رئیس پلیس راهور مشخص و معرفی شده است تا هماهنگی‌های لازم با سرعت بیشتری انجام شود. در این مراسم مهدی حاتمی مدیرکل حوزه شهردار و امور هماهنگی مناطق شهرداری مشهد نیز با اشاره به تفاهم شهرداری و نیروی انتظامی برای اجرای ماده ۱۰۸ گفت: اجرای این ماده برای اولین بار از سوی کلانشهر مشهد الگویی برای سایر شهر‌ها خواهد شد. این اقدام باعث از میان رفتن تداخل و هماهنگ شدن روسای پلیس راهور با شهرداران مناطق خواهد شد.
گفتنی است در این مراسم روسای پلیس راهور مناطق شهری کلانشهر مشهد نیز معرفی شدند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->