مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۱۶۵ واگن مترو در مسیر مشهد

  • کد خبر: ۳۰۰۴۸۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
۱۶۵ واگن مترو در مسیر مشهد
 مسعود نصرتی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، اعلام کرد که پیش‌پرداخت خرید واگن مترو برای ۹ کلان‌شهر در کارگروه ویژه در وزارت کشور تصویب شد و تا چند روز آینده اجرایی می‌شود.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز، اعلام این خبر از آنجا برای مشهد دارای اهمیت است که عملیات ساخت فاز نخست خط ۳ متروی شهر به مراحل نهایی خود نزدیک می‌شود و تا چند ماه دیگر شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود؛ بنابراین یکی از مهم‌ترین مسائل برای راه‌اندازی مناسب این خط مترویی و ارائه خدمات مطلوب به زائران و مجاوران بارگاه رضوی، تأمین واگن مورد‌نیاز برای این خط ریلی درون‌شهری مشهد است.

از‌آنجا‌که شرکت قطار‌شهری مشهد مسئولیت تأمین واگن‌های خط ۳ متروی مشهد را عهده‌دار است، مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد اعلام کرد که موضوع اعلام‌شده از‌سوی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور مربوط به تأمین ۲‌هزار دستگاه واگن برای ۹ کلان‌شهر کشور از سوی دولت است که ازاین‌بین سهم شهر مشهد ۱۶۵ دستگاه واگن برای خط‌۳ مترو این شهر است.

کیانوش کیامرز در گفتگو با شهرآرا درباره خبر اعلام‌شده درخصوص مصوبه پیش‌پرداخت تأمین واگن برای کلان‌شهر‌های کشور، اظهار کرد: سهم شهر تهران نیز از مجموع این ۲‌هزار دستگاه، ۱۰۰۰‌دستگاه واگن است و ۱۰۰۰ دستگاه دیگر مربوط به ۸ کلان‌شهر کشور است.

واگن‌های مشهد در انتظار پیش‌پرداخت دولت

وی ادامه داد: تأمین ۲‌هزار دستگاه واگن برعهده دولت است و در ابتدا دولت باید ۱۵‌درصد پیش‌پرداخت را برای خرید واگن‌ها پرداخت کند. البته سهم ۱۰۰۰ دستگاه تهران تخصیص یافته و به احتمال زیاد مسئله‌ای که از سوی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور مطرح شده، مربوط به ۱۰۰۰ دستگاه دیگر کلان‌شهر‌های کشور است. 

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد افزود: عمده این واگن‌ها، واگن‌های چینی، تعدادی از آنها مربوط به شرکت سی‌آرآرسی و تعدادی از این واگن‌ها مربوط به شرکت پوژن برای شهر‌های قم، اصفهان، شیراز و تبریز است.

اولویت اول خرید برای مشهد

وی با بیان اینکه مبلغ همین پیش‌پرداخت ۱۵‌درصدی حدود ۲۰۰‌میلیون دلار می‌شود، تصریح کرد: با توجه به مکاتبات صورت‌گرفته برای راه‌اندازی خط ۳ مترو مشهد، از‌همین‌رو ا‌ز میان ۱۰۰۰ واگن کلان‌شهرها، اولویت با ۱۶۵ دستگاه واگن مشهد است.
کیامرز ادامه داد: همچنین با اختصاص این ۱۶۵ دستگاه واگن، خط‌۳ متروی مشهد از نظر تعداد واگن، ظرفیتش کامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->