به گزارش شهرآرانیوز، دکتر میترا رضایی با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی مواد غذایی به طور مستمر تحت بررسی و بازدید قرار میگیرند، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون، هزار و ۶۵۵ مورد بازدید از واحدهای تولیدی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۵۹۶ مورد مجوزهای بهداشتی در دو حوزه صادرات و واردات تاکنون ثبت شده است که در آن کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی به لحاظ آلایندههای محیطی و کشتی مورد ارزیابی قرار میگیرد، گفت: ۵۲۳ مورد نمونه برداری نیز به دلیل بررسی سطح کیفی مواد غذایی و آشامیدنی از واحدهای تولید انجام شده است.
دکتر رضایی با بیان اینکه نحوه کشت و تهیه و طبخ و فرآوری مواد غذایی در تمام مراحل مورد ارزیابی قرار میگیرد، اظهار کرد: ۴۶ مورد از واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی به دلیل تخلفات از ابتدای سال به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیر امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه به لحاظ سطح سموم موجود در مواد غذایی بخصوص وارداتی نیز ۹۵۰ محصول کشاورزی مورد ارزیابی قرار گرفته است، گفت: همچنین ۲۰۰ مورد بازدید و نمونه برداری از سطح تولید نیز از ابتدای سال تاکنون ثبت شده است.