ارز تک نرخی، گوشت را ارزان می‌کند جزئیات جریمه روزانه موتورسواران فاقد بیمه فروش بیت کوین توسط نهنگ‌ها همزمان با ثبات قیمت در ۱۱۶ هزار دلار افزایش چشمگیر قیمت برنج و حبوبات| قیمت لوبیا چیتی رکورد زد پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پلمب ۲ دفتر مشاور املاک در منطقه الهیه مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) افزایش قیمت نفت در پی حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) شروط بانک مرکزی برای فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش طلا اعلام شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک حدود ۶۷۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۸ افت کرد خوزستان دارای بیشترین و خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری در کشور محدودیت سکوهای اینترنتی طلا به پایان رسید؟ آیا قانون «مالیات بر سوداگری» دست دلالان و بخر و بفروش‌ها را از بازارها کوتاه می‌کند؟ حرکت رفت و برگشتی بورس در نقطه شروع | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نحوه پیگیری موجودی کالابرگ الکترونیک چگونه است؟ کارگران بخوانند: برداشت بدهی از مزایای غیرمستمر ممنوع است پیش‌بینی مهم تحلیلگران درباره قیمت طلا | طلا گرانتر می‌شود؟ (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) واردات ۷۰۰ هزار تن برنج | بازار برنج به ثبات می‌رسد؟ پول بنزین ۱۵۰۰ تومانی چطور توزیع می‌شود؟ | بنزین ۱۵۰ تومان برای دولت سود دارد، گازوئیل فقط ضرر! صعود قیمت دلار به ۹۷ هزار تومان در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رشد بسیار قیمت طلا در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیت کوین پیشتاز بازار رمزارز‌ها | توکن‌های کوچک رشد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند! (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نظر دستیار رئیس جمهور درباره حذف یارانه پردرآمدها | کاهش ارزش یارانه‌ها به‌دلیل نوسانات نرخ ارز هزینه ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان گذشت | رویای دور خانه‌دار شدن اختلاف بیش از ۳۰ هزار تومانی قیمت سیب در تره‌بار و میوه‌فروشی‌های سطح شهر مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت وزیر صنعت از عبور حجم تبادلات ایران و پاکستان از مرز ۳ میلیارد دلار خبرداد پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از امروز(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد
سرخط خبرها

ثروت ایلان ماسک رکورد خودش را هم شکست

  • کد خبر: ۳۰۱۵۸۰
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹
ثروت ایلان ماسک رکورد خودش را هم شکست
ثروت ماسک پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به رکورد ۳۴۸ میلیارد دلار رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، دارایی خالص ایلان ماسک در روز جمعه (۲۲ نوامبر) به بالاترین رقم تاریخی ۳۴۷.۸ میلیارد دلار رسید که ناشی از افزایش سهام تسلا و دور جدید سرمایه‌گذاری است که استارتاپ هوش مصنوعی xAI او را ۵۰ میلیارد دلار ارزیابی می‌کند.

از زمانی که پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات، ماسک، به اصطلاح «رفیق اول» را در کانون توجهات سیاسی قرار داد، ارزش کسب و کار‌های ماسک افزایش یافته است.

سهام تسلا روز جمعه ۳.۸ درصد افزایش یافت که نشان‌دهنده خوش‌بینی مداوم است که برنامه‌های گروه ترامپ برای خودرو‌های خودران و یارانه خودرو‌های الکتریکی به شرکت ماسک نسبت به همتایانش برتری خواهد داد. این سهام از ۴ نوامبر، یک روز قبل از انتخابات، ۴۵ درصد افزایش یافته است و حدود ۳۵۰ میلیارد دلار به ارزش بازار افزوده است.

در همین حال، ارزش xAI بیش از دو برابر شده است، به طوری که وال استریت ژورنال گزارش داد که پیروزی ترامپ به جلب توجه سرمایه گذاران جدید کمک کرد؛ و ترامپ در پرتاب SpaceX در روز چهارشنبه به ماسک پیوست. این شرکت در حال بحث در مورد فروش سهام خصوصی است که ارزش آن را به بیش از ۲۵۰ میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

بر اساس شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، اکنون از بالاترین رقم قبلی خود یعنی ۳۴۰.۴ میلیارد دلار که در نوامبر ۲۰۲۱ تعیین شده بود، ثروتمندتر است. ثروت او که بیش از دو سوم آن از سهام و اختیارات تسلا به دست می‌آید، از روز قبل از انتخابات ۳۵ درصد افزایش یافته است. ماسک ۵۳ ساله در مراحل پایانی رقابت با ترامپ همسو شد و در کنار او مبارزات انتخاباتی انجام داد و شخصاً بیش از ۱۷۰ میلیون دلار کمک کرد.

بلومبرگ نیوز گزارش داد که اعضای گروه انتقالی ترامپ به مشاوران خود گفته‌اند که قصد دارند چارچوب فدرال برای وسایل نقلیه خودران را به یکی از اولویت‌های وزارت حمل‌ونقل تبدیل کنند که احتمالاً امکان استقرار گسترده‌تر خودرو‌ها را بدون کنترل انسانی فراهم می‌کند. این یک موهبت برای تسلا خواهد بود که عرضه چنین خودرو‌ها و کامیون‌هایی را محور راهبرد آینده خود قرار داده است.

سیاست فعلی فدرال به تسلا و سایر خودروسازان اجازه می‌دهد تا سالانه تنها ۲۵۰۰ وسیله نقلیه کاملاً خودمختار ارائه کنند.

بلومبرگ گزارش کرد که طبق گزارش‌ها، ترامپ همچنین از حذف اعتبارات مالیاتی خودرو‌های برقی تا سقف ۷۵۰۰ دلار و کاهش مقررات انتشار گاز‌های گلخانه‌ای که توسط دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وضع شده بود، حمایت می‌کند. بر اساس گزارش بلومبرگ این امر به خودروسازان قدیمی بیشتر از تسلا آسیب می‌رساند، زیرا فروش آن نسبت به بسیاری از رقبای خود کمتر به حمایت فدرال وابسته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->