پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است

  • کد خبر: ۳۰۱۹۰۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است
شهردار مشهد مقدس گفت: امام(ره) در آن زمان تشخیص دادند که در آینده، بسیج جهان اسلام شکل خواهد گرفت و امروز، حرکت‌های جبهه مقاومت در اقصی نقاط عالم، در بسیج ریشه دارند و پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی، بسیج است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در دیدار با سردار سرتیپ پاسدار سیدهاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام‌رضا(ع)، که امروز (۴ آذر ۱۴۰۳) به مناسبت هفته بسیج انجام شد، با اشاره به شکل‌گیری شجره طیبه و نهاد مقدس بسیج و نقش بسیج در دوران مقدس و پس از آن، خاطرنشان کرد: خون‌های شهدای بسیجی، این نهال انقلاب را به درخت تنومندی مبدل کرده که دشمنان اسلام از آن هراس ویژه‌ای دارند.

وی افزود: صنایع مهم نظامی و دفاعی و موشکی توسط بسیجیان شکل گرفت و ریشه اصلی قوام و پایستگی و شایستگی در نظامی که بر اساس دیانت ایجاد شد، با حضور تفکر بسیجی شکل گرفته است.

قلندرشریف در ادامه، با تأکید بر مردمی‌بودن بسیج گفت: امام(ره) در آن زمان تشخیص دادند که در آینده، بسیج جهان اسلام شکل خواهد گرفت و امروز، حرکت‌های جبهه مقاومت در اقصی نقاط عالم، در بسیج ریشه دارند و پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است.

با قدرت و قوت پای کار حزب‌الله و محور مقاومت هستیم

شهردار مشهد مقدس با بزرگداشت یاد و خاطره فرماندهان بسیجی مانند سپهبد شهید قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی در حمایت قاطع از حزب‌الله و محور مقاومت دستور دادند و بر همین اساس، ما نیز با قدرت و قوت پای کار محور مقاومت هستیم. بسیج در جهان اسلام شکل گرفته و روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود و حتی حضور آزادی‌خواهان در کشور آمریکا نیز متأثر از تفکر بسیجی است.

در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، در کشور سرآمد هستیم

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنان خود، به اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت شهری مشهد اشاره کرد و گفت: پروژه‌های زیادی در تمامی معاونت‌ها و حوزه‌های مختلف فعال شده و کلان‌پروژه‌های ویژه تعریف شده است.

وی به برخی جزئیات پروژه‌های مختلف مدیریت شهری اعم از عمرانی، حمل‌ونقل، فرهنگی و اجتماعی، فناوری اطلاعات، خدمات شهری و فضای سبز و... اشاره کرد و افزود: باوجود برخی محدودیت‌ها در حوزه‌های مالی و اعتباری، در یک حوزه خاص متمرکز نشده‌ایم و در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری در کشور سرآمد هستیم. بیشترین اوراق مشارکت در کشور در شهرداری مشهد عرضه شده و برای سال آینده نیز به میزان دوبرابر پیش‌بینی شده است.

در تمام سطح شهر، زائران و مجاوران باید حضور در مشهد را احساس کنند

شهردار مشهد مقدس در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع تعبیه پیشخوان‌های زیارت در نقاط مختلف شهر اشاره کرد و گفت: طراحی‌های ویژه در المان‌ها و ساختار‌ها در تمام سطح شهر مشهد پیش‌بینی شده و بنا بر آن است که المان‌هایی از زیارت و فرهنگ رضوی در جای‌جای شهر تعبیه شود.

وی افزود: مردم باید حضور در شهر مشهد را حس کنند. در این موضوع، پایه اساسی آن گذاشته است و در فاز اول، در ۵۰ نقطه عملیاتی می‌شود.

قلندرشریف در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ایجاد سازمان بسیج شهرداری مشهد و حمایت فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) از این موضوع گفت: ما نیز پای کار بسیج و سازمان بسیج شهرداری مشهد هستیم و از اقدامات این سازمان حمایت می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->