۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

دومین همایش شهدای ترور استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد+ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۲۵۷۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
دومین همایش شهدای ترور استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد+ویدئو
دومین همایش شهدای ترور استان خراسان رضوی با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران در تالار شهر مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین همایش شهدای ترور استان خراسان رضوی، صبح امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران و تجلیل از خانواده شهدا در تالار شهر مشهد برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام «مهدی حسن زاده نامقی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: شهدا مایه اقتدار ایران اسلامی هستند و در جمع شهدا، شهدای ترور مظلوم‌ترین شهدا هستند که ناجوانمردانه به شهادت رسیده‌اند.

وی افزود: خون این شهدا بوده که مظلومیت جمهوری اسلامی را به همه مردم دنیا نشان داد و حقانیت جمهوری اسلامی را در عرصه بین المللی اثبات کرد.

«سید حسین کامیاب» فرزند حجت الاسلام شهید «سید رضا کامیاب» و دبیر این همایش نیز گفت: در جریان انقلاب شکوهمند اسلامی، آن چیزی که چهره کریه استکبار را بیشتر نشان داد، ترور است.

وی افزود: در جریان ترورها، افرادی مورد حمله قرار می‌گیرند که برخی از آنها از افراد عادی جامعه هستند و وجود بیش از ۱۷ هزار شهید ترور در دوران جمهوری اسلامی، گواه این مسئله است. کوچکترین شهید ترور ما نوزاد است و این نشان می‌دهد برای تروریست ها، افراد مهم نیستند.

کامیاب خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که واقعیت تلخ ترور را بیشتر به مردم نشان دهیم و از سوی دیگر، شهدایی را که جان خود را برای این مردم فدا کردند و مظلوم واقع شدند، بیشتر به مردم معرفی کنیم.

«علی علی‌مددی» مسئول دبیرخانه مرکزی کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی نیز گفت: ما برای رسیدن به اهداف خود در برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی، سیاست‌هایی را در دبیرخانه تعریف کرده‌ایم و ۲۱ کمیته برای این موضوع معین شده است.

وی افزود: بر همین اساس، در شهر مشهد که بیش از ۸ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، برای استفاده از ظرفیت‌های مختلف مردمی، ۶ یادواره ملی معین شد که هر یک از نواحی، متولی برگزاری یکی از این یادواره‌ها شد و یادواره شهدای ترور نیز به همت ناحیه مقاومت بسیج کمیل برگزار می‌شود.

گفتنی است در این مراسم، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت. همچنین فضای مراسم با حضور پیکر یکی از شهدای گمنام دفاع مقدس که روز گذشته وارد مشهد شد، عطرآگین شد.

در پایان این مراسم، از خانواده‌های شهدای حاضر در این مراسم، تجلیل به عمل آمد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->