توصیه‌های سرپرست حجاج ایرانی به قربانی‌کنندگان در ایام حج پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان «ابدام» تأکید رئیس جمهور بر ایجاد آرامش و رفاه کامل برای حجاج ایرانی رئیس بنیاد شهید: فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و شهدا استخدام رسمی می‌شوند آغاز بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۴ سه روز زودتر از موعد ۶ زائر ایرانی در حج جان باختند | ۲۶ نفر بستری هستند (۱۲ خردادماه ۱۴۰۴) اجرایی‌شدن بیش از ۱۵ برنامه فرهنگی‌هنری در آستانه سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام(ره) از سوی بسیج کشور ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی آیات منتخب عیدسعید غدیر و محرم توسط نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» اعلام شد ایجاد پایگاه‌های قرآنی برای ۲۰۰ مسجد مشهد تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ کاروان‌های ۳ روزه عتبات ویژه ایام عرفه راه اندازی شد اربعین ماموریتی فراتر از زیارت است شکافتن حصار جهل با تیغ علم | سبک علمی امام باقر(ع) نسخه‌ای برای تمدن‌سازی امروز آغاز برنامه‌های دهه ولایت و امامت در مشهد از روز عرفه ۱۴۰۴ | برپایی «سفره‌های علوی» و هزار ایستگاه صلواتی عید قربان فرصتی برای کمال برگزاری مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برنامه‌های حرم مطهر رضوی به‌مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) اعلام شد بیانیه مدیریت مرکز حوزه‌های علمیه به‌مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: محور فعالیت در مناطق تلفیقی تقریب و وحدت باشد | تقریب مذاهب اسلامی با تبیین معارف اهل‌بیت(ع)

  • کد خبر: ۳۰۴۳۲۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
آیت‌الله علم‌الهدی: محور فعالیت در مناطق تلفیقی تقریب و وحدت باشد | تقریب مذاهب اسلامی با تبیین معارف اهل‌بیت(ع)
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ایجاد تقریب و وحدت در مناطق تلفیقی گفت: مسئله تقریب و وحدت از ابتدای انقلاب اسلامی برای ما ضروری و حائز اهمیت بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با آیت‌الله محامی، نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، که امروز (۱۸ آذر ۱۴۰۳) در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مسئله‌ وحدت و تقریب از ابتدای انقلاب بسیار برای ما ضروری و حائز اهمیت بوده است. ما تنها وحدت را شعار ندادیم، بلکه بابت این امر شهدای زیادی دادیم.

ایشان با اشاره به گستردگی و سنگینی فعالیت در مناطق تلفیقی افزود: بایستی وحدت بین اهل سنت و شیعه بر پایه تقریب صورت بگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه احترام به ادیان و مذاهب می‌تواند یکی از مهمات ترویج وحدت و تقریب بین امت‌های اسلامی باشد، ادامه داد: در بحث تقریب، باید عامه و اهل سنت را با استفاده و تبیین مبانی شیعه و معارف اهل‌بیت(ع) به یکدیگر نزدیک کنیم.

وی تصریح کرد: امام‌رضا(ع) می‌فرمایند «إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا»؛ یعنی اگر مردم زيبايی‌های سخنان ما را می‌شناختند، بی‌شک از ما پيروی می‌کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه، از زحمات و خدمات نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان تقدیر و تشکر کرد و افزود: الحمدالله شما کارنامه ارزشمندی در خدمت‌رسانی به مردم این منطقه دارید که به‌طورقطع این فعالیت‌ها و مجاهدت‌ها اجر و پاداش ویژه‌ای در محضر امام‌زمان(عج) دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->