گردن نگرفتن؛ عادتی مرسوم یادی از دکتر محمد قریب | طبیبِ قریب درباره توجه به تاریخ انقضای کالاهای مصرفی بیشتر بدانید | مصرف بموقع! مدیریت استرس در افزایش شانس موفقیت در درمان ناباروری بسیار مؤثر است ویدئو | لحظات وحشت‌آور در پرواز خطوط عربستان خراسان رضوی در صدر مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی | ۵۵ درصد قربانیان، زنان هستند (یکم بهمن ۱۴۰۳) سارقان طلا در مشهد دستگیر شدند (یکم بهمن ۱۴۰۳) فوت ۲۱۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در کشور | خراسان رضوی جزو ۳ استان صدرنشین جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن ضرب‌الاجل رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای کوتاه‌شدن زمان نوبت‌‌دهی در بیمارستان فارابی مشهد ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد هشدار درباره مضرات تاتو؛ هیچ رنگی موردتأیید نیست بهره‌برداری از ۷۶ پروژه گردشگری در خراسان رضوی طی ۹ ماه جمعیت سالمندان بالای ۶۰ سال ایران طی ۲۰ سال آینده دو برابر می‌شود آغاز واکسیناسیون دام خراسان رضوی در برابر تب برفکی اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ | ۱۷ هزار نفر پذیرفته شدند، اما نارضایتی‌ها ادامه دارد علائم و درمان فلج مغزی در کودکان بیماری ویروسی HMPV دارو و واکسن خاصی ندارد وزیر میراث فرهنگی: ایران ۵۰ اثر در نوبت ثبتِ یونسکو دارد متهم اصلی کودک‌آزاری منجر بر مرگ دختر بوکانی به دام قانون افتاد آخرین وضعیت پرونده قضایی تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی‌درمانی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (دوشنبه، اول بهمن ۱۴۰۳) | بارش شدید باران از فردا واریز حقوق بازنشستگان لشکری همراه با متناسب سازی (یکم بهمن ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام پذیرش کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی‌کاربردی انصاری: راهکار مواجهه با معضل آلودگی هوا نمی‌تواند یک‌شبه نتیجه بدهد آنفلوانزا و کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی در گردش پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ چه زمانی پرداخت می‌شود؟ بررسی شیوع کرونای چشمی در کشور ملکی را خریده‌ام، فروشنده سند نمی‌زند؛ چکار کنم؟ دسترسی بیماران دیابتی به دارو‌های جدید با همکاری دولت خیانت زن جوان منجر به جنایت شد
سرخط خبرها

ارتباط داروی کم‌کاری تیروئید با پوکی استخوان

  • کد خبر: ۳۰۴۴۴۹
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
ارتباط داروی کم‌کاری تیروئید با پوکی استخوان
یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد استفاده افراد مسن از لِووتیروکسین، داری برای درمان کم‌کاری تیروئید، ممکن است باعث از دست دادن استخوان شود که نیاز به نظارت منظم و درمان شخصی‌سازی‌شده برای متعادل‌کردن مزایا و خطرهای استفاده از این دارو را گوشزد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس یافته‌های ارائه‌شده در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) که به‌تازگی برگزار شد، لووتیروکسین، دومین دارویی که معمولاً برای افراد مسن در آمریکا تجویز می‌شود، ممکن است با از دست دادن استخوان مرتبط باشد.

لووتیروکسین که با نام‌های تجاری متعددی از جمله سینتروید به بازار عرضه می‌شود، نسخه مصنوعی هورمونی به نام تیروکسین است و معمولاً برای درمان بیماری کم‌کاری تیروئید تجویز می‌شود. در افراد مبتلا به کم‌کاری تیروئید، غده تیروئید به تنهایی تیروکسین کافی تولید نمی‌کند که معمولاً به خستگی، افزایش وزن، ریزش مو و سایر علائم منجر می‌شود. در صورتی که این بیماری درمان نشود، ممکن است عوارضی جدی و کُشنده در پی داشته باشد.

تقریباً ۲۳ میلیون آمریکایی (حدود ۷ درصد جمعیت آمریکا) روزانه لووتیروکسین مصرف می‌کنند. گاهی اوقات، بیماران سال‌های سال از لووتیروکسین استفاده می‌کنند؛ اما مشخص نیست چرا در ابتدا این دارو برای آنها تجویز شده است یا اینکه آیا آنها هنوز هم نیاز دارند از آن استفاده کنند یا خیر.

النا قطبی (Elena Ghotbi)، پژوهشگر فوق دکتری در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز و سرپرست گروه پژوهشی، می‌گوید: داده‌ها نشان می‌دهد بخش چشمگیری از نسخه‌های هورمون تیروئید ممکن است برای افراد مسنی تجویز شود که به کم‌کاری تیروئید مبتلا نیستند؛ این موضوع نگرانی‌هایی را درباره افزایش نسبی هورمون تیروئید در افراد ایجاد می‌کند.

برخی متغیر‌ها وجود دارد؛ اما محدوده مرجع طبیعی برای هورمون محرک تیروئید (TSH) معمولاً حدود ۰.۴ تا ۵.۰ میکروواحد در میلی‌لیتر است. هورمون تیروئید اضافی با افزایش خطر شکستگی استخوان مرتبط است.

یافته‌های این پژوهش نشان داد استفاده از لووتیروکسین با کاهش توده استخوانی و کاهش تراکم استخوان، حتی در شرکت‌کنندگانی که سطح هورمون محرک تیروئید آنها در محدوده طبیعی بود، مرتبط بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->