مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

افزایش مراجعه کودکان به اورژانس بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر مشهد (۲۴ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
افزایش مراجعه کودکان به اورژانس بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر مشهد (۲۴ آذر ۱۴۰۳)
رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از افزایش ۵۱ درصدی مراجعین به اورژانس بیمارستان در هفته گذشته خبر داد و اظهار کرد: بخش اورژانس بیمارستان دارای ۲۷ تخت است، اما با گذاشتن ١۵ تخت اکسترا، کلیه بیماران در بخش اورژانس پذیرش شده‌اند و در حال خدمت‌رسانی به کودکان بیمار هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدعلی جعفری خاطرنشان کرد: بیماران با علائم ابتلا به بیماری‌های ویروسی دستگاه تنفسی، تب، سرفه، اسهال و استفراغ‌های ویروسی به این مرکز مراجعه می‌کنند، اما ازآنجاکه این بیماری‌ها با درمان‌های حمایتی رایج بهبود می‌یابند، الزاماً نیازی به آزمایش‌های ویروس‌شناسی ندارند که بگوییم دقیقاً با کدام ویروس به بیماری مبتلا شده‌اند.

وی تصریح کرد: البته شاید تنها علت شکل‌گیری این مراجعات، سردشدن هوا نباشد؛ چراکه معمولا با افزایش آلودگی هوا نیز، شیوع بیماری‌های تنفسی را داشته‌ایم، اما نمی‌توان گفت شرایط فعلی خارج از روال عادی هر ساله است؛ اما تعداد مراجعین بالا است که ممکن است علت آن مرجع‌بودن بزرگ‌ترین بیمارستان فوق تخصصی کودکان در شرق کشور باشد.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر درخصوص آمار مراجعه کودکان به این مرکز، تصریح کرد: میانگین مراجعات اورژانس ما ماهانه حدوداً ۲۷۰۰ نفر و مراجعه به درمانگاه حدوداً ماهانه ١۰ هزار نفر بوده است که در مقایسه با سال گذشته در فصل پاییز در مجموع افزایش بیش از ۱۰ درصدی داشته است.

وی افزود: کودکانی که با علائم بیماری‌های ویروسی گوارشی به این مرکز مراجعه می‌کنند هم تظاهرات بالینی دستگاه گوارش فوقانی مانند تهوع و استفراغ و هم تظاهرات بالینی دستگاه گوارش تحتانی شامل اسهال و بیرون‌روی دارند که تعداد کمی از آن‌ها نیاز به مایع‌درمانی وریدی پیدا می‌کنند؛ ولی مابقی با درمان روتین، مایع‌درمانی خوراکی، دریافت پودر ORS و... بهبود می‌یابند. درصد کمی از مراجعات هم درگیری با باکتری شیگلا است که البته شیوع بالایی ندارد.

دکتر سیدعلی جعفری گفت: مهم‌ترین مسئله، آموزش در خانواده است؛ چون با ابتلای یک عضو، بقیه هم در خطر قرار می‌گیرند. یکی از مهم‌ترین موارد بحث شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون است. از طرفی اگر والدین متوجه می‌شوند فرزندشان علائم بیماری‌های تنفسی فصلی دارد، با نظر پزشک سعی کنند در خانه از او مراقبت کنند تا در مهدکودک و مدرسه بیماری به سایرین منتقل نشود.

وی همچنین عدم مصرف دخانیات در کنار کودکان، رعایت بهداشت فردی خارج از منزل و رعایت فاصله فیزیکی با فرد بیمار در منزل را از نکات مهم برای پیشگیری از بروز بیماری دانست و گفت: با رعایت همین نکات ساده می‌توان تا ۸۰ درصد از بروز این‌گونه بیماری‌ها جلوگیری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->