فرودگاه طائف عربستان برای نخستین بار میزبان زائران ایرانی شد آیا کلاس درس دانش‌آموزان بعد از امتحانات نوبت اول تعطیل می‌شود؟ علت تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان چه بود؟ تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در محور سرخس - مشهد (۳۰ آذر ۱۴۰۳) حضور پررنگ قوهای فریادکش در مازندران تجمل گرایی در «شب چله» و خطر تحریف آیین‌ها افزایش شمار مسمومان حادثه گازگرفتگی در زبرخان خراسان رضوی به ۱۲۰ نفر تخلف آشکار انبوه‌سازان از علل اصلی کمبود مدرسه در سطح کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، ۳۰ آذر ۱۴۰۳) | هوای سرد و ناپایدار از خراسان رضوی عبور می‌کند  خوراکی‌های مفید برای شب یلدا کدام‌اند؟ سکوت ستاد مبارزه با قاچاق درباره گم‌شدن ۲۰میلیون لیتر سوخت قتل مسلحانه دلال دلار در شهرک ولی‌عصر به خاطر رفاقت! ۹۵ درصد سقط جنین‌ها در ایران غیرقانونی است یلدای برفی در استان‌های غربی | ورود سامانه بارشی به کشور از امروز (۳۰ آذر ۱۴۰۳) گاز و برق ۱۵ هزار ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد خط قرمز‌های تغذیه در شب یلدا | چه میوه هایی را در شب یلدا نخوریم؟ وحدت حوزه و دانشگاه، لازمه پیشرفت جامعه اسلامی است کوتا‌ه‌ترین توصیه‌ها برای بلندترین شب مروری بر تاریخ جشن شب چله از ایران باستان تا به امروز | شب مرگ اهریمن و زایش خورشید تنقلات سالم برای شب‌نشینی یلدا | شب‌چره‌های زمستانی کلاس‌های درس تمام دانشگاه‌ها با دستور وزارت علوم تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد + عکس قتل پدر به دلیل رابطه نامتعارف با زن غریبه + عکس اختلال در عملکرد ادارات مشهد؛ از قطعی برق تا سرگردانی ارباب رجوع | خاموشی ها، ادارات را فلج کرده است آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳  دانشگاه فردوسی مشهد تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد بهترین روش‌ها برای تسکین سرفه چیست؟ افزایش اختلالات اوتیسم در میان کودکان ایرانی توزیع شیر مدارس در مشهد، معطل ابلاغیه کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو تقسیم بندی جدید در رسیدگی به پرونده‌های قضایی با فعالیت دادگاه‌های صلح جدول جدید واکسیناسیون کودکان منتشر شد
سرخط خبرها

آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۵۴۳۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: با توجه به لزوم کنترل مستمر کترینگ‌های صنعتی، با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در این کترینگ‌ها توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محمدرضا نصیری اظهار داشت: کترینگ‌های صنعتی که وظیفه تامین وعده‌های غذایی در مقیاس‌های بزرگ را بر عهده دارند، یکی از مهم‌ترین بخش‌های زنجیره تأمین غذا در کشور به شمار می‌آیند. این کترینگ‌ها با دامنه کاربرد هواپیمایی، ریلی و آشپزخانه‌های صنعتی به دلیل تامین غذای آحاد جامعه در شرایط مختلف باید بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی در تمامی مراحل تولید، از تأمین مواد اولیه تا طبخ، بسته‌بندی و توزیع غذا، باید براساس ضوابط بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند.

او تاکید کرد: کوتاهی در این زمینه می‌تواند سلامت عمومی را تهدید کرده و موجب شیوع بیماری‌های ناشی از غذا شود.

نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگ‌های هوایی افزود: در پروازها، تأمین غذای باکیفیت و ایمن به‌ویژه به دلیل تغییرات ارتفاع و دما بسیار حیاتی است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره دمایی مناسب و بسته بندی متناسب با نوع فرآورده غذایی و آشامیدنی از جمله نکاتی است که این مراکز باید رعایت کنند تا سلامت مسافران تضمین شود.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگ‌های ریلی و زمینی در سفر‌های طولانی پرداخت و گفت: این کترینگ‌ها باید با بهره‌گیری از تجهیزات به‌روز، شیوه‌های بهینه نگهداری و بسته‌بندی مناسب، کیفیت غذا را حفظ کنند. همچنین، بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او با ارائه نمونه‌هایی، غذا‌های سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی عموم مردم معرفی کرد و گفت: غذا‌های سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملا پخته، غذا‌های تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته‌بندی‌هایی تمیز و ایمن هستند. از سوی دیگر، غذا‌هایی با بوی نامطبوع، بسته‌بندی‌های آسیب‌دیده یا آلودگی‌های ظاهری و مواد غذایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده‌اند، در دسته غذا‌های نامناسب قرار می‌گیرند.

نصیری در پایان تأکید کرد: انتخاب کترینگ‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو در کنار نظارت معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور می‌تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت عمومی و کاهش مخاطرات تغذیه‌ای ایفا کند. با توجه به لزوم کنترل مستمر این امر با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در کترینگ‌های صنعتی توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->