اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

امدادرسانی به بیش از ۱۰۰ خودرو گرفتار در جاده‌های برفی غرب خراسان رضوی (۲۴ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۵۲۴
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۶
امدادرسانی به بیش از ۱۰۰ خودرو گرفتار در جاده‌های برفی غرب خراسان رضوی (۲۴ آذر ۱۴۰۳)
معاون مدیرعامل و رییس جمعیت هلال‌احمر سبزوار گفت: امدادگران این جمعیت به بیش از ۱۰۰ خودرو که به دلیل بارش برف سنگین در جاده های غرب استان گرفتار شده بودند، امدادرسانی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل رفیعی، شنبه شب اظهار کرد: بیشتر این خودرو‌ها در مسیر برف گرفته سبزوار- جوین - اسفراین گرفتار و دچار مشکل شده بودند که امدادگران هلال احمر با کمک ماموران پلیس راه و نیرو‌های راهداری نسبت به رهاسازی و راه انداختن آنها اقدام کردند.

وی افزود: ۲ خودرو دنا پلاس و پژو ۲۰۶ به علت انحراف از جاده، در مسیر جوین - اسفراین و گردنه «بید - برغمد» برای حدود سه ساعت زمین گیر شده بودند، که امدادگران هلال احمر با رهاسازی و بازگرداندن آن‌ها به جاده، به ۹ سرنشین این خودرو‌ها که عمدتا زن و کودک بودند، امدادرسانی کردند.

وی اضافه کرد: لحظاتی پیش نیز گزارشی از انحراف یک خودرو سواری در مسیر سبزوار- خوشاب و گرفتاری آن در برف دریافت شده بود که به دلیل ارتفاع زیاد برف، خودرو امدادگران اعزامی برای کمک رسانی به آنان نیز در برف گرفتار شد و تلاش برای رهایی آن ادامه دارد.

رییس جمعیت هلال‌احمر سبزوار با اشاره به سرمای شدید هوا، وزش باد و یخ زدگی سطح جاده، گفت: ارتفاع برف در کناره‌های جاده در مسیر سبزوار- جوین از ۵۰ سانتی‌متر نیز فراتر رفته است که براش برف همچنان ادامه دارد.

رفیعی، دمای کنونی هوای این منطقه را منهای ۸ درجه عنوان کرد و افزود: به احتمال زیاد تا ساعات پایانی شب به اسکان اضطراری مسافران عبوری از مسیر‌های شهرستان سبزوار نیاز خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->