پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

برگزاری نمایشگاه مادران ارزش‌آفرین با حضور بیش از ۶۰ بانوی کارآفرین در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۵۷۷۸
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
برگزاری نمایشگاه مادران ارزش‌آفرین با حضور بیش از ۶۰ بانوی کارآفرین در مشهد
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی از برگزاری نمایشگاه «مادران ارزش‌آفرین» در مشهد خبر داد.

فاطمه دژبرد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص برگزاری نمایشگاه «مادران ارزش‌آفرین» اظهار کرد: این نمایشگاه با هدف حمایت و توانمندسازی بانوان سرپرست‌خانوار در راستای اشتغال و کارآفرینی در مکان باغ‌اردوگاه خاتون مشهد برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به وجه تسمیه نمایشگاه «بانوان ارزش‌آفرین» گفت: واژه ارزش‌آفرینی را به جای کارآفرینی استفاده می‌کنیم؛ زیرا بانوی سرپرست‌خانوار در راستای رسالت‌های خود در نقش مادری و خانواده، بتواند ارزش اجتماعی دیگری را هم مانند اقتصاد و کارآفرینی داشته باشد و ارزشی را خلق کند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: نمایشگاه «سرای خاتون» در راستای حمایت از بانوان ارزش‌آفرینی است که محیطی برای عرضه و فروش محصولات خود داشته باشند. در این نمایشگاه که از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۳ الی ۲ دی‌ماه برگزار می‌شود، ۶۰ بانوی کارآفرین شرکت دارند.

دژبرد بیان کرد: در این دوره از نمایشگاه، با توجه به هم‌زمانی با گرامیداشت مقام زن و جشن میلاد حضرت زهرا(س)، اکران فیلم نیز در مکان باغ‌اردوگاه خاتون انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->