بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود 
سرخط خبرها

مسئول نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی در مهدکودک‌ها مشخص شد

  • کد خبر: ۳۰۶۱۲
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
مسئول نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی در مهدکودک‌ها مشخص شد
در حالیکه طبق مصوبه جدید هیات وزیران نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مهدکودک‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است، کارگروه مشترک آموزش و پرورش و بهزیستی تشکیل شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، با بازگشایی مهد‌های کودک، یکی از سوالاتی که این روز‌ها از جانب خانواده‌ها مطرح است این است که نظارت‌ها بر موارد آموزشی، پرداخت شهریه‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی چگونه صورت می‌گیرد.
 
سعید بابایی مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در این خصوص گفت: پروتکل بازرسی این است که اولاً سالانه حداقل ۴ بار بازرسی جامع از سوی سازمان بهزیستی از مهد‌های کودک صورت می‌گرفت. این غیر از بازرسی‌هایی بود که نهاد‌های دیگر مثل خود وزارت بهداشت انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: البته در مصوبه جدید هیئت وزیران نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است.

بابایی بیان کرد: در صورت هر گونه شکایتی نیز در درجه نخست به بهزیستی شهر مربوطه و در صورت عدم رفع به شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ انتقال می‌دهند. این شماره در تمام مهد‌های کودک باید نصب باشد.

مجتبی زینی وند مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی نیز درباره مصوبه مورد با اشاره که نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مهدکودک‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است گفت: خوشبختانه آیین نامه ذیل ماده دو قانون که دولت را موظف کرده بود آیین نامه باید به تصویب دولت برسد، تصویب شد. بر اساس این آیین نامه صدور مجوز مهدکودک به عهده سازمان بهزیستی است و نظارت بر محتوای آموزشی مهد‌های کودک با آموزش و پرورش است که البته در اساسنامه مدارس غیردولتی و در بند ۷ نظارت بر محتوای آموزشی از جمله وظایف این سازمان دانسته شده است گرچه این نظارت باید در تعامل با معاونت‌های آموزشی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: قانون مکلف کرده است که صدور مجوز مراکز پیش دبستانی که در فضای مهدکودک ایجاد می‌شود حتماً باید با مجوز آموزش و پرورش باشد. کارگروهی نیز با هماهنگی آقای قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکیل داده ایم که کارشناسان و مدیران ما و بهزیستی در آن حضور دارند و قرار است نتیجه آن به تفاهم نامه‌ای تبدیل شود که هم تکالیف قانونی صدور مجوز تعیین شود و هم در نظارت‌ها با ما همکاری شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->