حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

مسئول نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی در مهدکودک‌ها مشخص شد

  • کد خبر: ۳۰۶۱۲
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
مسئول نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی در مهدکودک‌ها مشخص شد
در حالیکه طبق مصوبه جدید هیات وزیران نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مهدکودک‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است، کارگروه مشترک آموزش و پرورش و بهزیستی تشکیل شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، با بازگشایی مهد‌های کودک، یکی از سوالاتی که این روز‌ها از جانب خانواده‌ها مطرح است این است که نظارت‌ها بر موارد آموزشی، پرداخت شهریه‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی چگونه صورت می‌گیرد.
 
سعید بابایی مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در این خصوص گفت: پروتکل بازرسی این است که اولاً سالانه حداقل ۴ بار بازرسی جامع از سوی سازمان بهزیستی از مهد‌های کودک صورت می‌گرفت. این غیر از بازرسی‌هایی بود که نهاد‌های دیگر مثل خود وزارت بهداشت انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: البته در مصوبه جدید هیئت وزیران نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است.

بابایی بیان کرد: در صورت هر گونه شکایتی نیز در درجه نخست به بهزیستی شهر مربوطه و در صورت عدم رفع به شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ انتقال می‌دهند. این شماره در تمام مهد‌های کودک باید نصب باشد.

مجتبی زینی وند مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی نیز درباره مصوبه مورد با اشاره که نظارت بر اجرای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مهدکودک‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است گفت: خوشبختانه آیین نامه ذیل ماده دو قانون که دولت را موظف کرده بود آیین نامه باید به تصویب دولت برسد، تصویب شد. بر اساس این آیین نامه صدور مجوز مهدکودک به عهده سازمان بهزیستی است و نظارت بر محتوای آموزشی مهد‌های کودک با آموزش و پرورش است که البته در اساسنامه مدارس غیردولتی و در بند ۷ نظارت بر محتوای آموزشی از جمله وظایف این سازمان دانسته شده است گرچه این نظارت باید در تعامل با معاونت‌های آموزشی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: قانون مکلف کرده است که صدور مجوز مراکز پیش دبستانی که در فضای مهدکودک ایجاد می‌شود حتماً باید با مجوز آموزش و پرورش باشد. کارگروهی نیز با هماهنگی آقای قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکیل داده ایم که کارشناسان و مدیران ما و بهزیستی در آن حضور دارند و قرار است نتیجه آن به تفاهم نامه‌ای تبدیل شود که هم تکالیف قانونی صدور مجوز تعیین شود و هم در نظارت‌ها با ما همکاری شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->