جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

ردپای باند اتباع خارجی معروف به ببر‌های وحشی در ۳ جنایت

  • کد خبر: ۳۰۶۴۹۸
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
  • ۱
ردپای باند اتباع خارجی معروف به ببر‌های وحشی در ۳ جنایت
اعضای یک باند جنایتکار معروف به ببر‌های وحشی که پس از روی کار آمدن طالبان، از زندان هرات به ایران فرار کرده بودند، به اتهام قتل و گروگانگیری دستگیر شدند. تحقیقات پلیس نشان می‌دهد که آنها تا‌کنون دست‌کم در ۳ جنایت نقش داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات در این پرونده به‌دنبال ربوده شدن یک تاجر افغان در شمال پایتخت شروع شد. گروگان توسط سرنشینان خودروی پژویی ربوده شد و آدم‌ربایان در تماس با خانواده اش درخواست ۲۰ هزار دلار کرده بودند. با شروع تحقیقات پلیسی، کارآگاهان موفق شدند یکی از اعضای باند به نام سجاد را دستگیر کنند.

او در بازجویی اسرار باندی مخوف معروف به ببر‌های وحشی را فاش کرد و گفت: سردسته‌های باند ۲ افغان هستند که با شناسایی تاجران و ثروتمندان افغان در ایران، نقشه ربودن آنها را می‌کشیدند. آنها طعمه‌هایشان را به باغی در شهریار می‌بردند و آنها را به‌صورت وحشیانه شکنجه کرده و حتی بخشی از گوش یا بینی آنها را بریده و فیلمش را برای خانواده‌هایشان می‌فرستادند تا آنها مجبور شوند زودتر پول درخواستی‌شان را پرداخت کنند.

با اطلاعاتی که سجاد در اختیار پلیس قرار داد، مخفیگاه سایر متهمان شناسایی و آنها نیز دستگیر شدند. همچنین در مخفیگاه اعضای این باند مخوف، ۳ گروگان که با وضعیت نامناسبی در آنجا نگهداری می‌شدند، نجات یافتند. اما این پایان ماجرا نبود و هرچه تحقیقات ادامه می‌یافت، اسرار بیشتری از این باند مخوف فاش می‌شد.

سرکرده این باند مردی به‌نام بصیر است که طبق اطلاعات پلیس، یک جنایتکار سریالی در افغانستان بود و در شهر هرات چندین نفر را به قتل رسانده بود. او در زندان به سر می‌برد تا اینکه با روی کار آمدن طالبان موفق شد از زندان فرار کند. وی به همراه همدستانش به ایران گریخت و باند آدم‌ربایی راه‌اندازی کرد. پلیس در تحقیق از متهمان متوجه شد که بصیر و همدستانش علاوه بر گروگانگیری ثروتمندان افغان در تهران، ۲مرد ایرانی را هم به قتل رسانده‌اند.

باند ببر‌های وحشی در اسفند سال گذشته مردی۴۰ساله که دلار فروش بود را با شلیک گلوله به قتل رساندند و پس از قتل این مرد، کیف وی را که ۶۲هزاردلار، ۱۴۰۰یورو و ۱۰میلیون تومان پول نقد داخل آن بود، دزدیدند. تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد که مشخصات عاملان قتل طلافروش با بصیر و همدستش مطابقت دارد.

تحقیقات زیرنظر قاضی غلامحسین صادق‌زاده، بازپرس جنایی تهران ادامه داشت تا اینکه ردپای باند ببر‌های وحشی در جنایتی دیگر به‌دست آمده است. دومین قربانی راننده کامیونی بود که جسدش در بزرگراه آزادگان پیدا شد. این مرد ۶۰ساله ساکن یکی از شهر‌های غربی کشور بود که برای خرید قطعات خودرو راهی پایتخت شده بود. وی با ضربات چاقو به قتل رسیده و کامیون وی به سرقت رفته بود. باند ببر‌های وحشی پس از سرقت کامیون، راننده را به قتل رسانده و خودرو را اوراق کرده و فروخته‌اند.

سومین قربانی یک مرد طلافروش است. تحقیقات نشان می‌دهد که متهمان یازدهم اسفند سال ۱۴۰۱ وارد مغازه طلافروشی در منطقه مرتضی‌گرد شده و با شلیک گلوله مرد طلافروش را به قتل رسانده و ۲ نفر را زخمی کردند. اعضای این باند پس از سرقت طلاها، به سمت مردم تیراندازی کردند تا بتوانند با ترساندن مردم، فرار کنند که موفق شدند.

قتل‌های سریالی و گروگانگیری تنها جرائم باند ببر‌های وحشی نیست. تحقیقات نشان می‌دهد که مردان خشن به سراغ چند مرد افغان که برای قمار دور هم جمع شده بودند رفته و در حالی که صورتشان را با نقاب پوشانده بودند، با تهدید اسلحه، دست به سرقت ۵۰۰میلیون تومان پولی که در دورهمی برای انجام بازی قمار بود زده و گریخته‌اند.

هر چند شواهد نشان می‌دهد که اعضای این باند در ۳ قتل دست دارند، اما آنها تا حالا به هیچ‌یک از این جنایات اعتراف نکرده‌اند. با این حال تحقیقات ادامه داشت تا اینکه یکی از اعضای دستگیر شده باند قفل سکوت خود را شکست و روز گذشته اسرار یکی از جنایت‌هایشان را فاش کرد. او با اعتراف به نخستین قتل، یعنی قتل مرد دلارفروش گفت: انگیزه ما از قتل مرد دلارفروش انتقام‌جویی بود.

وی ادامه داد: مرد دلارفروش، با خواهرم نامزد شده بود، اما اختلافات شدیدی داشتند که درنهایت تصمیم به جدایی گرفتند. اما من از خواهرم شنیدم که عکس‌های شخصی‌اش هنوز در گوشی مرد دلارفروش است. تصمیم گرفتم عکس‌های خواهرم را از این مرد بگیرم، اما او مخالفت کرد؛ برای همین نقشه قتل او و سرقت گوشی موبایلش را کشیدم. وی گفت: روز حادثه با دوستم که او هم از اعضای باند ببر‌های وحشی است، سوار موتور شدیم و مرد دلارفروش را تعقیب کردیم. او وقتی به نزدیکی خانه‌اش رسید، راهش را سد کردیم و من با شلیک ۲ گلوله او را به قتل رساندم. بعد از آن کیف حاوی دلار‌ها و یوروهایش و همچنین گوشی تلفن همراهش را سرقت کردم تا عکس‌های شخصی خواهرم که در گوشی مقتول بود را پاک کنم. به این ترتیب معمای یکی از جنایت‌های این گروه خطرناک رازگشایی شد و تحقیقات به شکل گسترده از تبهکاران ادامه دارد تا حقایق بیشتری از این پرونده آشکار شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
2
با بی تدبیری وبی تفاوتی مسئولان گذشته که امیدواریم خدا ازشون نگذره کشور عزیز ما برای افغانها از خود افغانستان آشناتر وشناخته شده تر وراحت تر شده است و این به دلیل اینه که سالها آزادانه به هرکجا که دوست داشتن وبه هرکاروشغلی که دلشون خواست وارد شدن حتی جزایر خلیج فارس وسالهاست که بهای سنگین بی‌غیرتی مسئولان رو مردم رنجدیده ایران می پردازند و نمی دونیم تاکی ادامه‌ داره از مسئولان باغیرت ووطن دوست تقاضا داریم افغانها رو چه مجاز وچه غیر قانونی رو محترمانه به کشورشون برگردونید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->