دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است

  • کد خبر: ۳۰۷۲۹۲
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است
رییس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: مساله آلودگی هوا که موضوع بسیار مهمی است و آمار اعلامی مرگ‌های منتسب به این امر بسیار نگران کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا صداقت روز چهارشنبه در آیین افتتاح پویش «شمس» (شهر، مادر، سلامتی) در مشهد بدون ذکر آماری در این زمینه تاکید کرد: همه باید پای کار بیایند و نهاد‌های مسوول باید در کنار هم به ایفای نقش بپردازند تا به حل مساله برسیم.

او با اشاره به اهمیت پیشگیری در تامین سلامت جامعه افزود: نقش سواد سلامت و ارتقای آگاهی‌های سلامت محور مردم در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها بسیار مهم است و تا در پیشگیری موفق نباشیم در تامین سلامت عمومی نیز موفق نخواهیم بود.

وی ادامه داد: آموزش در هر حوزه‌ای به صرفه است و اگر در حوزه آموزش غفلت کنیم باید در مراحل بعدی متحمل هزینه‌های سنگین شویم.

رییس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: هر چه قدر در درمان خوب و موثر عمل کنیم اگر ریشه مشکل حل نشود، موفق نخواهیم بود. آمار اعلامی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا بسیار نگران کننده است.

صداقت ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تبریک روز مادر و زن با بیان این که مادر، ستون خانه است و تامین سلامت مادر در تامین سلامت خانواده نقش بسزایی دارد افزود: هر چه میزان آگاهی‌ها و دانشِ سلامت مادر رشد پیدا کند به همان میزان سلامت خانواده ارتقا خواهد یافت.

وی با تاکید بر اهمیت ارائه اطلاعات علمی به عموم مردم به ویژه در فضای مجازی برای مقابله با اطلاعات غلط و از سوی منابع نامعتبر افزود: از همه همشهریان خواهش می‌کنم موضوع سلامت را جدی بگیرند و در دام اطلاعات زرد و اشتباه در فضای مجازی نیفتند و با تکیه بر توصیه‌های غلط، دست به خود درمانی نزنند و با تصور این که داروی گیاهی مضر نیست سراغ تجویز‌های غیرعلمی نروند چرا که در غیر این صورت سلامت جسم و جان خود را به مخاطره خواهند انداخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->