خانواده؛ سنگری برای حفظ آرامش و هویت خانواده امن با محبت | خانواده در سایه مهرورزی به امنیت دست می‌یابد هشدار رئیس بنیاد شهید درخصوص انتشار خبرهای کذب صدور کارت‌ برای آزادگان توسط بیگانگان حکمرانان آمریکایی وحشت خود از خیزش‌های عمومی در این کشور را کتمان نکنند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مجموعه‌های قرآنی ورود جدی در معرفی شخصیت پیامبر اکرم(ص) داشته باشند احراز شهادت در جنگ ۱۲ روزه انجام شد | رفع مشکل تشدید مجروحیت جانبازان به زودی پیام تسلیت رئیس‌جمهور درپی درگذشت مادر ۳ شهید دوران دفاع مقدس تحصیل دانش پژوهان از ۱۳۰ ملیت در جامعةالمصطفی روزهای قمر در عقرب آبان ۱۴۰۴ تأکید بر تشکیل صندوق حمایت از هنرمندان دفاع مقدس ناشنوایان عراقی، مهمان امام رضا (ع) شدند + فیلم شرکت ۶۰۰ هزار دانش‌آموز سراسر کشور در اعتکاف در سال ۱۴۰۳ برگزاری جشن میلاد حضرت زینب(س) در هیئت‌های سراسر کشور رونمایی از کتابی مشتمل بر سروده‌های شاعران اهل بیت(ع) مساجد ظرفیت بالایی برای کمک به دولت در امور مختلف دارند عطری از تقوا در کوچه‌های مشهد | به بهانه سالگرد مرحوم آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی رسالت ذکرالله در معماری روح | در باب عبادت و سلوک معنوی چه کنیم خدا هوایمان را داشته باشد؟ | بررسی چیستی، چرایی و آثار «ذکر»  ورثه چه زمانی می‌توانند در اموال میت تصرف کنند؟ تقدیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از عوامل فیلم «مجنون»
سرخط خبرها

تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۴
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم امام‌رضا(ع)
مدیر زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی از تولید و چاپ ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر، خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد ذوالفقاری با بیان این مطلب گفت: فعالیت‌های آستان قدس رضوی در بخش زائران غیرایرانی بیش از سه دهه است آغاز شده که این بخش در ابتدا تحت عنوان ارتباطات بین‌الملل شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر نیز به‌عنوان مدیریت، به زائران غیرایرانی، خدمات ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: این مدیریت تلاش می‌کند که با بهره‌مندی از نیرو‌ها و کارشناسان خبره، خادمان و خادم‌یارانی که در این مدیریت فعالیت می‌کنند، بهترین خدمات را در حد توان خود به زائران غیرایرانی آستان مقدس حضرت رضا (ع) ارائه کند که ازجمله این خدمات، تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی است.

مدیر زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی عنوان کرد: این کتاب‌ها شامل موضوعاتی همچون معرفی سبک و سیره اهل‌بیت(ع)، معرفی سیره زندگی امام رضا (ع) و... است که به بیش از ۲۷ زبان، ترجمه شده است.

حجت‌الاسلام ذوالفقاری افزود: «بهار در بهار»، «پابه‌پای آفتاب»، «غریب پیروز»، «سیره عملی امام رضا (ع)»، «حریم دوست»، «خدادوست را فرستاد»، «کربلاء الحسین (ع) علی لسان الامام الرضا (ع)»، «بزرگ‌ترین صلح تاریخ» و «غدیر در بیان امام رضا (ع)» از جمله مهم‌ترین کتاب‌های تولیدی این مجموعه است.

مدیر زائران غیرایرانی حرم رضوی اظهار کرد: بیشتر این کتاب‌ها در قطع وزیری و پالتویی تهیه و تنظیم شده و در مناسبت‌های مختلف سال در قالب هدایای فرهنگی حرم مطهر رضوی در اختیار زائران غیرایرانی، قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->