برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری اقدامات خودجوش مردم مشهد در خدمتگزاری به زائران رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ | به رسم میزبانی تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد
سرخط خبرها

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی: دشمن از طریق رسانه، به دنبال تحمیل اهداف شوم خود است

  • کد خبر: ۳۰۹۴۱۳
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
مدیر بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی: دشمن از طریق رسانه، به دنبال تحمیل اهداف شوم خود است
مدیر بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی گفت: امروزه دشمن با تاکتیک‌های مختلف چون رسانه به دنبال تحمیل اهداف شوم خود در اذهان جوانان و نوجوانان است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد قاسمی‌زهان در این همایش که با حضور محمدحسین اسماعیلی، دستیار ویژه ریاست سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مدیران و رؤسای ادارات آستان قدس رضوی برپا شد، اظهار کرد: با توجه به اتفاقات منطقه و تهدیداتی که وجود دارد نیاز است برنامه‌هایی از سوی نهاد‌ها و سازمان‌ها در راستای جنگ شناختی وجهاد تبیین طراحی و اجرا شود.

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه، جنگ شناختی یکی از ابزار‌های مهم و تاثیر گذاری است که هم فرصت و هم تهدید را در بر می‌گیرد، گفت: در شرایط کنونی، اگر در برابر اقدامات دشمنان در حوزه‌های فرهنگی، اطلاعاتی، رسانه‌ای و سایبری غفلت کنیم، آسیب‌های زیادی خواهیم دید.

وی رسانه را شمشیر دولبه دانست و خاطرنشان کرد: امروزه دشمن با تاکتیک‌های مختلف و تاثیر گذار همچون رسانه به دنبال تحمیل اهداف شوم خود در اذهان جوانان و نوجوانان است.

قاسمی زهان ادامه داد: دشمنان با بزرگ نمایی ضعف‌ها و کوچک کردن نقاط قوت، به دنبال تضعیف ارزش‌ها و قوانین دین مبین اسلام هستند. بایستی برای مقابله با این ترفند‌ها در حوزه رسانه، قدرت تشخیص را ارتقاع دهیم و نگذاریم جوانان، ابزار فتنه‎‌های آنان شوند.

در ادامه، دستیار ویژه ریاست سازمان پدافند غیر عامل کشور به ارائه راهکار‌های تاثیرگذار با رویکرد بررسی تحولات منطقه غرب آسیا پرداخت و گفت: در حوزه جنگ شناختی و بمباران‌های رسانه‌ای و کارکرد آن، بالابردن سطح اطلاعات مردم یک امر لازم و ضروری است.

وی افزود: پدافند غیرعامل به مجموعه تدابیر، فعالیت‌ها و اقدام‌های غیرمسلحانه اطلاق می‌شود که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری و تداوم فعالیت‌های ضروری و همچنین ارتقای پایداری ملی می‌شود.

اسماعیلی با تبیین اهمیت سواد رسانه‌ای در مقابله با جنگ نرم، گفت: جنگ شناختی مهم‌ترین موضوع در پدافند غیر عامل است، چراکه دشمن تلاش دارد فضا را مبهم و حقایق را جابه‌جا و ذهن و افکار درونی مردم را، تحت تاثیر تبلیغات کاذب خود، قرار دهد.

وی گفت: سرعت بالای تغییرات در دنیای رسانه یکی از بزرگترین چالش‌ها در زمینه آموزش سواد رسانه‌ای است و ما باید با توجه به اینکه فناوری‌های جدید هر روز به بازار می‌آیند، مدام خودمان را با این تغییرات وفق دهیم.

دستیار ویژه ریاست سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به اینکه سواد رسانه‌ای یک سلاح دفاعی در برابر جنگ نرم است، ادامه داد: سواد رسانه‌ای به ما کمک می‌کند تا در برابر حملات اطلاعاتی دشمنان مقاوم باشیم و بتوانیم به صورت انتقادی به اطلاعاتی که دریافت می‌کنیم، نگاه کنیم.

وی در پایان، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری که بقاع متبرکه در هر منطقه‎‌ای بایستی به قطب فرهنگی تبدیل شوند، گفت: بهره گیری از ظرفیت‌های بقاع و اماکن متبرکه برای افزایش اطلاعات مردم ضروری است، چرا که همواره این اماکن پناهگاه و ملجا اقشار مختلف مردم بوده و در موقع گرفتاری و سختی در این مکان‌ها حضور می‌یابند.

منبع:آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->