اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هیئات مذهبی ایران و منطقه باید کار ویژه‌ای برای مظلومیت غزه انجام دهند کدامین آسمان دارد از این خورشید پیداتر عشق از اصول است حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: احیاگر امر امام‌رضا(ع) باشیم اقامه نماز جماعت با حضور بیش از ۵۰۰ امام‌جماعت مساجد مشهد در حرم امام‌رضا(ع) توصیه‌های نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت به رابطان ارزیابی خادمان فرهنگی حج پیکر مطهر شهید علی‌اصغر مرشدلو پس از ۴۰ سال به زادگاهش بازمی‌گردد امام جمعه بوشهر: شبکه خادمیاران امام رضا (ع) در حوزه خلیج فارس تشکیل شود کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با مشارکت مدیریت شهری مشهد برگزار می‌شود افزایش قیمت سفر عتبات از اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟ پیکر پاک جانباز دفاع مقدس، شهید علی‌اکبر بهمنی امروز در مشهد تشییع شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) بال دعا در آسمان نماز پیشرفت فیزیکی ۲۷ درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی جزئیات مرمت مدرسه «دو‌در» در گفت‌وگو با معاون برنامه‌ریزی و مطالعات سازمان عمران و نگهداری حرم‌مطهر‌ رضوی ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی ثبت‌نام طولانی‌ترین کاروان پیاده‌روی اربعین در مشهد آغاز شد
سرخط خبرها

تشرف هزار و ۷۰۰ نفر از عشایر زیارت اولی سراسر کشور به حرم مطهر رضوی (۱۸ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۴۹۷
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
تشرف هزار و ۷۰۰ نفر از عشایر زیارت اولی سراسر کشور به حرم مطهر رضوی (۱۸ دی ۱۴۰۳)
هزار و ۷۰۰ نفر از عشایر احسان‌پذیر سراسر کشور در قالب طرح مهر درخشان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، این گروه که شامل تعداد ۱۷۰۰ نفر از عشایر کوچ‌نشین سراسر کشور بودند صبح امروز ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی و بهره‌مندی از فیض زیارت امام مهربانی‌ها با حضور در رواق دارالمرحمه در ویژه برنامه فرهنگی-مذهبی که برای آنها تدارک دیده شده بود، شرکت کردند.

این مراسم که با حضور تولیت آستان قدس رضوی همراه بود، با قرائت قرآن با نوای احسان سوختانلو آغاز شد و سپس زائران خواهر و برادر که برای نخستین بار توفیق زیارت امام مهربانی‌ها را پیدا کرده بودند، در حالی که اشک شوق در دیده داشتند صلوات خاصه امام رضا (ع) را قرائت، و به محضر این امام مهربان عرض سلام و ارادت کردند.

محمدحسین استادآقا، مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی در این مراسم ضمن خوشامدگویی به این دسته از زائران به ارائه گزارشی از خدمات زائرین زیارت اولی پرداخت و گفت: ویژه برنامه مهر درخشان با محوریت تشرف زائران زیارت اولی همه ساله اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: این برنامه از طریق شناسایی مشتاقان و آرزومندان زیارت امام رضا (ع) از سراسر کشور که تاکنون توفیق زیارت این امام رئوف را نداشته‌اند، توسط دبیر خانه‌های خدمت رضوی در سراسر کشور در قالب اعزام زائران زیارت اولی انجام می‌شود.

مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی افزود: همه ساله تعداد ۲۰ هزار نفر از گروه‌های خاص در قالب این طرح به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند و امسال نیز میزبان این جمع از عشایر غیور سراسر کشور بودیم.

جعفر رئیسیان‌زاده معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی نیز در حاشیه این مراسم گفت: خدماتی که به این دسته از زائران حضرت علی بن موسی الرضا (ع) ارائه می‌شود، شامل ارائه خدمات ایاب و ذهاب، اسکان و تغذیه از مبداء تا مبداء می‌شود.

وی اظهار کرد: این زائران به مدت سه شبانه‌روز در مشهدالرضا (ع) میهمان آستان قدس رضوی هستند و در این مدت ضمن ارائه خدمات اسکان و تغذیه رایگان از ویژه برنامه‌های فرهنگی-مذهبی حرم مطهر رضوی از جمله زیارت دسته جمعی، بازدید از موزه آستان قدس رضوی، اجرای تور حرم گردی نیز بهره‌مند می‌شوند.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی خاطرنشان کرد: علاوه بر تغذیه رایگان این زائران که برای نخستین بار به حرم مطهر رضوی مشرف شده‌اند با حضور در مهمانسرای حضرت از خوان کرم حضرت رضا (ع) نیز متنعم خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->