تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

آتش بس غزه نماد پیروزی مقاومت در برابر ستمگران زمان است

  • کد خبر: ۳۱۱۳۲۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
آتش بس غزه نماد پیروزی مقاومت در برابر ستمگران زمان است
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای با تبریک برقراری آتش‌بس جنگ غزه تأکید کرد: آتش بس غزه، نماد پیروزی مقاومت بر سازش و تسلیم ناپذیری در برابر ستمگران زمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، متن این بیانیه به این شرح است:

إنّا فتحْنا لک فتْحًا مبینًا، لیغْفر لک اللّه ما تقدّم منْ ذنْبک وما تأخّر و یتمّ نعْمته علیْک ویهْدیک صراطًا مسْتقیمًا و ینْصرک اللّه نصْرًا عزیزًا

با گذشت ۱۶ ماه از عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی و آغاز جنایات مستمر و نسل کشی توحش آمیز رژیم کودک کش و اشغالگر صهیونیستی، سرانجام این رژیم اهریمنی ناچار شد پس از زیرپاگذاشتن خطوط قرمز خود و عقب نشینی در برابر خواسته‌های مقاومت، پیمان آتش بس را بپذیرد.

انعقاد این پیمان در حالی صورت گرفت که رژیم منحوس صهیونیستی مدعی شده بود تا نابودی کامل حماس، اشغال کامل نوار غزه و آزادی اسرای صهیونیست (بدون انعقاد پیمان آتش بس)، خبری از پایان جنگ غزه نخواهد بود. اما اکنون نتانیاهو و دیگر شیاطینی که دست آنها به خون هزاران کودک بیگناه فلسطینی آغشته است، ناچار به امضای توافقی رسمی شده‌اند که طرف مقابل آن حماس است.

بدون شک پیروزی بزرگ مقاومت در جنگ غزه، محدود به ابعاد میدانی و منطقه‌ای نبوده و مصداق مواجهه موفقیت آمیز آنها با جنگ ترکیبی دشمن است.

امپراطوری‌های رسانه‌ای، تبلیغاتی و سیاسی جریان سلطه و اشغالگری در طول ۴۶۳ روز جنگ افروزی و جنایت روزمره صهیونیست‌ها در نوار غزه، بار‌ها درصدد توجیه این جنایات یا تمرکززدایی افکار عمومی منطقه و دنیا از این حجم بیسابقه از قساوت و جنایت بر آمدند.

با این حال جبهه مقاومت در فلسطین و سرتاسر منطقه، قدرتمندانه در برابر تیر‌های آشکار و پنهان در این صحنه جنگ ترکیبی سینه سپر کرد و در نهایت، پاداش صبرعظیم خود را پس از ۱۶ ماه با پیروزی در یک جنگ نابرابر و تاریخی از خداوند متعال دریافت نمود.

خون‌های پاکی که در مسیر تحقق این پیروزی بر خاک مقدس فلسطین و لبنان ریخته شد، ضامن و پشتوانه‌ای مستحکم جهت استمرار این طریق الهی و مقدس است.

شهدای بزرگواری مانند سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی الدین، اسماعیل هنیه، یحیی السنوار، عباس نیلفروشان و هزاران شهید جبهه مقاومت، اهمیت نبرد در جبهه حق علیه باطل را به مخاطبان و دلدادگان بی‌شمار گفتمان مقاومت در منطقه و جهان یادآور ساخته و کماکان چراغ راه ما در این نبرد پایان ناپذیر خواهند بود.

در این میان، نباید از جنایات متعدد رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، لبنان و دیگر نقاط منطقه به سادگی عبورکرد. پایان جنگ غزه، سرآغازی برای تمرکز هر چه سریع‌تر و جامع‌تر دولتها، سازمان‌های غیردولتی، سازمان‌های بین المللی و ملت‌های دنیا بر جنایات متعدد و محرزی است که توسط رژیم اشغالگر قدس درمنطقه صورت گرفته است.

اینک پس از ۴۶۳ روز نسل کشی که به شهادت بیش از ۵۰ هزار مظلوم و بی‌دفاع، مجروحیت بیش از صدهاهزار تن دیگر از ساکنین غزه و همچنین نابودی بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی و مسکونی غزه منجر شد، زمان آن رسیده که نتانیاهو و همراهانش در اراضی اشغالی برای ورود به عرصه مکافات و مجازات آماده شوند. در این میان، نباید حتی لحظه‌ای از مطالبه گری در خصوص محاکمه و مجازات جلادان و قاتلان کودکان غزه غافل شد.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، پیروزی بزرگ جبهه مقاومت بر رژیم اشغالگر قدس را در جنگ غزه به محضر امام زمان (عج)، رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی، رهبران گروه‌های مقاومت در منطقه و کلیه دلدادگان جبهه حق تبریک می‌گوید. تاکید می‌کنیم روایتگری و تبیین عمق و اهمیت این پیروزی عظیم، رسالت و وظیفه مهمی است که امروز بر گردن همه شیفتگان گفتمان مقاومت است.

رسالتی که از امروز (پس از انعقاد پیمان آتش بس غزه) در عرصه جهاد تبیین بر دوش ماست، ادامه همان مسیر جهاد میدانی با دشمنان صهیونیستی و حامیان آن بوده و باید مسئولانه و متعهدانه در پیشبرد آن کوشید. انشاالله.

 

منبع:ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->