زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

اولین حادثه چهارشنبه‌سوری در تهران (۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۵۸۵
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
اولین حادثه چهارشنبه‌سوری در تهران (۵ بهمن ۱۴۰۳)
سخنگوی آتش نشانی تهران از انفجار مواد محترقه در خانه‌ای در دولت آباد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلال ملکی با اشاره به حادثه انفجار در محله دولت آباد اظهار کرد: ساعت ۱۲:۳۶ دقیقه ظهر امروز (جمعه) یک حادثه انفجار مختصر به آدرس دولت آباد – خیابان علی نبات به ما اعلام شد و ایستگاه شماره ۱۴ به محل حادثه اعزام شد و در مدت زمان سه دقیقه همکاران ما به محل رسیدند. در محل مشاهده شد در حیات یک منزل دو طبقه قدیمی چند بسته مواد محترقه نگهداری می‌شد و در داخل منزل هم افرادی بودند که آن وسایل را درست می‌کردند و آنها را در این بسته‌ها قرار می‌دادند و بسته بندی می‌کردند.

وی ادامه داد: کارگاه کوچکی از این مواد در این خانه قرار داشت و بخش کوچکی از مواد در حیات دچار انفجار و یک پسربچه سه ساله که مشغول بازی بود، دچار سوختگی سطحی شد. خوشبختانه مورد حاد پیش نیامد، منجر به آتش سوزی یا تخریب هم نشد و فقط برخی از شیشه‌ها شکسته شدند. این حادثه جزئی بود، اما از امروز تا چهارشنبه سوری راهی زیادی مانده است که می‌بینیم که ظاهرا برخی افراد که به دنبال سودجویی هستند کار‌های خود را آغاز کردند و تولید، نگه‌داری و انبارداری را انجام می‌دهند و در روز‌های آینده فروش خود را نیز آغاز می‌کنند.

سخنگوی آتش نشانی تهران اضافه کرد: خانواده‌ها مثل همیشه با نوجوانان و جوانان خود صحبت کنند و آنها از خطرات مواد محترقه دور کنند. اگر هم از این مواد دارند، نباید آن را دم دست یا زیر آفتاب بگذارند چرا که هر اتفاقی می‌تواند منجر به انفجار شود. خوشخبتانه این انفجار کوچک بود و اگر انفجار بزرگ تری رخ می‌داد، می‌توانست منجر به تلفات جانی و تخریب خانه شود. اینها تلنگری است تا به خودمان بیاییم. این عملیات ساعت ۱۳:۲۰ دقیقه به پایان رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->