واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان از تو حرکت، از خدا برکت | ۴ دلیل فضیلت تأمین معاش از منظر اهل‌بیت (ع) ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است زیارت آسان و ارزان؛ مطالبه ملی | تشکیل کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ حجت‌الاسلام ماندگاری به فرد معترض در مسجد جمکران چه بود؟ + فیلم تشرف معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت بارگاه نورانی امام رضا (ع) بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع) ادامه پویش «همه هست آرزویم» و نیت ختم صلوات برای فرج امام زمان (ع) تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پنجمین دوره مدرسه حکمرانی اسلامی، برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۳۱۴۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
پنجمین دوره مدرسه حکمرانی اسلامی، برگزار می‌شود
پنجمین دوره مدرسه حکمرانی اسلامی با حضور مراجع و اساتید برجسته حوزوی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم) آغاز به کار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجمین دوره مدرسه حکمرانی اسلامی با حضور مراجع و اساتید برجسته حوزوی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم) به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

در آیین افتتاحیه سلسه نشست‌های مدرسه حکمرانی اسلامی (حکمرانی زمینه‌ساز) در روز پنج‌شنبه، ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ حجت‌الاسلام «احمد واعظی» با موضوع «سیاست‌گذاری فرهنگی در حکمرانی زمینه‌ساز» سخنرانی خواهد کرد.

همچنین در روز شنبه، ۱۳ بهمن ماه حجج‌الاسلام «شمس‌الله مریجی» با موضوع «جامعه‌سازی اسلامی تبلور اقامه دین در حکمرانی زمینه‌ساز» از ساعت ۱۰ تا ۱۲؛  «علی ذوعلم» با موضوع «حکمرانی زمینه‌ساز در اندیشه مقام معظم رهبری» از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ سخنرانی خواهند کرد.

این گزارش می‌افزاید: روز یکشنبه ۱۴ بهمن ماه حجج‌الاسلام «محمدتقی سبحانی» با موضوع «شبکه انسانی جهانی در حکمرانی زمینه‌ساز» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد» با موضوع «نقش مسجد مقدس جمکران در حکمرانی زمینه‌ساز» از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴؛ سخنرانی خواهند کرد.

در ادامه و در روز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه حجج‌الاسلام «ولی‌الله تقی‌پورفر» با موضوع «مبانی محتوایی و روش مدیریت اسلامی خانواده‌محور» از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ و «مهدی علیزاده» با موضوع «مناسبات حکمرانی اخلاقی و حکمرانی زمینه‌ساز (با تاکید بر تربیت توحیدی و هویت شیعی)» از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ سخنرانی می‌کنند.

روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن از ساعت ۱۰ تا ۱۲ «مسعود معینی‌پور» با موضوع «الزامات مدیریت افکار عمومی در حکمرانی زمینه‌ساز» و حجت‌الاسلام «سیدمحمدحسین هاشمیان» از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ به ارایه مباحث خود می‌پردازند.

همچنین روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه نیز حجت‌الاسلام «حسین الهی‌نژاد» با موضوع «کارکرد فرهنگ انتظار و راهبرد حکمرانی زمینه‌ساز» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «اسماعیل منصوری لاریجانی» از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ با موضوع «الگوی حکمرانی علوی در حکمرانی ولی فقیه» به ارایه مباحث خود می‌پردازند.

گفتنی است: در آیین اختتامیه این مدرسه که روز پنج‌شنبه ۱۸ بهمن برگزار می‌شود؛  حجت‌الاسلام «عبدالحسین خسروپناه» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع «جایگاه و نقش دولت در حکمرانی زمینه‌ساز» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ سخنرانی خواهد کرد.

گفتنی است: مباحث این مدرسه حکمرانی به صورت حضوری در شهر مقدس قم، پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (طبقه دوم، تالار شهید سلیمانی) برگزار شده و به صورت مجازی از طریق این لینک قابل دسترسی برای شرکت‌کنندگان است؛ ضمن اینکه علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات تکمیلی را از طریق این لینک دریافت کنند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->