آغاز پویش قرآنی «نورا» با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در میان نوجوانان + فیلم اعلام ویژه‌برنامه‌های سراسری به مناسبت بزرگداشت «روز شهید» سامانه جامع نسخ خطی قرآن راه‌اندازی شد نمایشگاه قرآن فرصتی برای آشنایی جوانان با فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت (ع) است فراخوان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی منتشر شد ماجرای ۲۵ روز زندگی برزخی یک جانباز هفتاددرصد + فیلم طراحی نرم‌افزار موبایلی «منظومه رضوان» | مجموعه‌ای دقیق از روایات امام رضا (ع) تهیه‌کننده برنامه محفل: اگر تولیداتمان جذاب نباشد، باختیم آیت‌الله خاتمی: مساجد جاذبه‌های اول انقلاب را احیا کنند آمادگی آستان قدس رضوی در حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های قرآنی ارائه راهکارهایی درخصوص رفع موانع تأمین مسکن و زمین برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران اوقات شرعی امروز مشهد (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + دعای روز نهم ماه رمضان جابه‌جایی بیش از ۱۶۹ هزار زائر از ابتدای دور دوم عملیات عمره مفرده داریوش ارجمند: هنوز کسی نتوانسته در ایران فیلم قرآنی بسازد درباره نفیس‌ترین قرآن جهان که توسط ۲ هزار دانشجوی دانشکده الزهرا (س) مشهد سوزن‌دوزی شده است برنامه‌ریزی برای بهبود نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در سال‌های آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد؛ پیوند معنویت، هنر و فناوری در جوار حرم رضوی فرصت بهشتی شدن با نماز در رمضان اوج بگیریم | مروری بر نمازهای توصیه‌شده برای ماه مبارک رمضان کاسبی سعودی‌ها از زائران در ماه رمضان
سرخط خبرها

آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۰۲۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود
مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر رفع برخی بدآموزی های شبکه نمایش خانگی گفت: برخی محتواهای این شبکه برای جوانان بدآموز است و باعث انحراف آن‌ها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار با رئیس سازمان صدا‌وسیمای جمهوری اسلامی ایران، با تبریک فرارسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، تأکید کرد: صداوسیما باید به مناسبت‌های این ماه مبارک به‌طور ویژه بپردازد و این اعیاد را پررنگ جلوه دهد.

وی افزود: صدا و سیما در غرب عمدتاً برای سرگرمی یا اهداف تجاری استفاده می‌شود، اما در جمهوری اسلامی باید به‌عنوان یک مکتب و دانشگاه عمل کند. برنامه‌ها باید به گونه‌ای تنظیم شوند که علاوه بر سرگرمی، آموزنده و سالم هم باشند.

وی همچنین با تأکید بر نقش مهم صدا و سیما تصریح کرد: صدا و سیما علاوه بر خبررسانی، باید به‌عنوان یک نهاد مکتبی عمل کند و این به معنای خشک و بی‌روح بودن برنامه‌ها نیست، بلکه باید هوشمندانه بین سرگرمی و آموزش تعادل برقرار کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به انتقادات مردم نسبت به محتوای نامناسب شبکه‌های نمایش خانگی، بیان کرد: برخی محتوا‌های این شبکه برای جوانان بدآموز است و باعث انحراف آنها می‌شود. مسئولان ذی ربط باید تا حد امکان این مشکل را حل کنند.

وی حوزه علمیه را سرمایه‌ای عظیم برای صدا و سیما دانست و گفت: صدا و سیما می‌تواند از منابع غنی حوزه علمیه استفاده کند.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به برگزاری کنگره «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی»، ابراز کرد: در این کنگره حدود ۵۰ کتاب تألیف شد که عصاره آنها در ۱۷ جلد گردآوری شده است. این آثار می‌توانند به‌عنوان منابعی آموزنده در اختیار صدا و سیما قرار گیرند.

معظم‌له حجاب را علاوه بر یک مسئله مذهبی، یک چالش سیاسی دانست و تأکید کرد: دشمنان معتقدند اگر بتوانند حجاب را از زنان ایرانی بردارند، ضربه‌ای سخت به نظام وارد کرده‌اند. صدا و سیما در مقابله با این هجمه‌ها نقش بسیار مهمی دارد.

منبع: شبستان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->