ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۰۲۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود
مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر رفع برخی بدآموزی های شبکه نمایش خانگی گفت: برخی محتواهای این شبکه برای جوانان بدآموز است و باعث انحراف آن‌ها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار با رئیس سازمان صدا‌وسیمای جمهوری اسلامی ایران، با تبریک فرارسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، تأکید کرد: صداوسیما باید به مناسبت‌های این ماه مبارک به‌طور ویژه بپردازد و این اعیاد را پررنگ جلوه دهد.

وی افزود: صدا و سیما در غرب عمدتاً برای سرگرمی یا اهداف تجاری استفاده می‌شود، اما در جمهوری اسلامی باید به‌عنوان یک مکتب و دانشگاه عمل کند. برنامه‌ها باید به گونه‌ای تنظیم شوند که علاوه بر سرگرمی، آموزنده و سالم هم باشند.

وی همچنین با تأکید بر نقش مهم صدا و سیما تصریح کرد: صدا و سیما علاوه بر خبررسانی، باید به‌عنوان یک نهاد مکتبی عمل کند و این به معنای خشک و بی‌روح بودن برنامه‌ها نیست، بلکه باید هوشمندانه بین سرگرمی و آموزش تعادل برقرار کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به انتقادات مردم نسبت به محتوای نامناسب شبکه‌های نمایش خانگی، بیان کرد: برخی محتوا‌های این شبکه برای جوانان بدآموز است و باعث انحراف آنها می‌شود. مسئولان ذی ربط باید تا حد امکان این مشکل را حل کنند.

وی حوزه علمیه را سرمایه‌ای عظیم برای صدا و سیما دانست و گفت: صدا و سیما می‌تواند از منابع غنی حوزه علمیه استفاده کند.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به برگزاری کنگره «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی»، ابراز کرد: در این کنگره حدود ۵۰ کتاب تألیف شد که عصاره آنها در ۱۷ جلد گردآوری شده است. این آثار می‌توانند به‌عنوان منابعی آموزنده در اختیار صدا و سیما قرار گیرند.

معظم‌له حجاب را علاوه بر یک مسئله مذهبی، یک چالش سیاسی دانست و تأکید کرد: دشمنان معتقدند اگر بتوانند حجاب را از زنان ایرانی بردارند، ضربه‌ای سخت به نظام وارد کرده‌اند. صدا و سیما در مقابله با این هجمه‌ها نقش بسیار مهمی دارد.

منبع: شبستان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->